26.8.24

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυρ. Μητσοτάκης για την παρουσίαση της πλατφόρμας erga.gov.gr


Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπως ενημερώνει το Γραφειο τύπου του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη δουλειά ή επίσκεψη αυτή λες και μας ρωτάει αν τον θέλουμε και φτάνει η καραμέλα του 41% γιατί αυτό το ποσοστό πάρθηκε από το 40% του ελληνικού λαού τους υπόλοιπους τους ρωτησατε;;αλλά είναι τόσο ξεφτίλες που και 6 άνθρωποι να πάνε να ψηφίσουν και πάρουν πλειοψηφία θα χαίρονται τα ανδρείκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.