10.8.24

Ο Νίκος Βέρτης σε εστιατόριο Γιαννιτσιωτών (''Kavouras Sea View Restaurant'') στην Καλλιθέα Χαλκιδικής! (φωτο)


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Βέρτης προτίμησε το εστιατόριο "Kavouras Sea View Restaurant" των συντοπιτών μας από τα Γιαννιτσά, Χρήστου Παπαδόπουλου και Ευγενίας Παπασταθοπούλου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, για να απολαύσει μαζί με την παρέα του γεύσεις και πιάτα από το μενού του καταστήματος!

Ο γνωστός καλλιτέχνης, δείχνοντας την απόλυτη ικανοποίησή του από προηγούμενη επίσκεψή του, συνδύασε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" και με συνεργάτες του λίγο πριν από την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής, την Παρασκευή, επέλεξε να απολαύσει θαλασσινούς μεζέδες στον Kavoura, με την μοναδική θέα στη θάλασσα.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, που σε λίγες ημέρες ξεκινά την λειτουργία του δεύτερου καταστήματός του στο χώρο της εστίασης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, εκδήλωσε με ανάρτησή του την απόλυτη ικανοποίησή του από την επιλογή του Νίκου Βέρτη και των συνεργατών του να επισκεφθούν τον Kavoura: 

"Ο Νίκος Βέρτης εδώ στον Kavouras Sea View Restaurant ... Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος της καρδιάς μας επέλεξε να πραγματοποιήσει το γεύμα του, πριν την μεγάλη εμφάνιση του, εδώ στον Κάβουρα - Καλλιθέα Χαλκιδικής... Ευχαριστούμε Νίκο και πάντα υγεία, χαρές και πολλές πολλές επιτυχίες...!!!"

Μάλιστα, σε μια ανταπόδοση των "υπηρεσιών" που δέχθηκε στον Kavoura, ο Νίκος Βέρτης προσκάλεσε τον Χρήστο, την σύζυγό του Ευγενία και τα πεθερικά του Βαγγέλη Παπασταθόπουλο και Γιώτα Απαζίδου στο μαγαζί που εμφανίστηκε, στην Καλλιθέα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.