22.8.24

Τελείωσε από σήμερα την πρόκριση ο ΠΑΟΚ - Nίκησε εύκολα 4-0 την Σάμροκ Ρόβερς


Οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάζοντας ανά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο νίκησαν πολύ εύκολα με 4-0 την Σάμροκ Ρόβερς και έβαλαν από το πρώτο παιχνίδι σοβαρές βάσεις για την παρουσία τους στο League Stage του Europa League. 
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έδειχνε να δυσκολεύεται να βρει το τέρμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού, την δουλειά για τους παίκτες έκανε ο Κλίρι που με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά και το υπέρ τους 1-0 οι “ασπρόμαυροι” αλλά και την αποβολή του Χόνοχαν δεν συνάντησαν κάποιο πρόβλημα απέναντι στους Ιρλανδούς και έφτασαν σε μια άνετη νίκη με σκορ 4-0, που σε μεγάλο βαθμό τους εξασφαλίζει και το εισιτήριο για το League Stage του Europa League.

Διαιτητής: Ενέα Γιόργκι (Αλβανία)
Κίτρινες: Χόνοχαν, Γκρέις.
Κόκκινες: Χόνοχαν (52’).
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (79’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (79’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (79’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Κωνσταντέλιας (79’ Μουργκ), Μπράντον (64’ Τσάλοβ).

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πολς, Όαρ, Κλίρι, Γκρέις, Χόνοχαν,  Βατς (73’ Μπίρνε), Ο’Νιλ, Νάτζεντ (73’ ΜακΈνεφ), Κλαρκ (27’ Λόπες), Φαρούτζια (84’ Μπερκς), Γκριν (73’ Μαντρόγιου).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.