Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nέα του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Έδεσσας



ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΤΕΥΦΩΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Στον Summer Camp Evolusion στην Περαία  Θεσσαλονικης πάρεβρίσκεται  ο Πρωταθλητής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, από σήμερα εως και τις 27 Αυγούστου, ενόψει της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παιδων Κορασιδων που θα πραγματοποιηθει 7-8 Νοεμβρίου στα Τίρανα. Στο καμπ διδάσκουν καταξιωμένοι προπονητές από το Ουζμπεκιστάν τα αδέρφια Nazaraliev και ο Έλληνας Χρηστίδης Ανδρέας. 
Είναι το τρίτο καμπ όπου συμμετέχει ο πρωταθλητής του Α Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκληρώνοντας έτσι την εκτός έδρας προετοιμασία του.Επειτα το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του Τρυφωνιδη Ευθυμιου αλλά και όλης της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. Εδεσσας θα συνεχιστεί  στην πόλη μας από τους καταξιωμενους  προπονητές τις ομάδας Αφοί Μπιροζη ενόψει των πρωταθλημάτων που ξεκινάνε δυναμικά από τον Σεπτέμβρη  και το Πανελλήνιο Πρωταθλημα  Παίδων Κορασίδων. 
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή αρχή σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές που ξεκινάνε τη νέα σεζόν από 2 Σεπτεμβρίου.  Για έγραφες και προγράμματα ενημερωθείτε (6947204783, 6970818558) τηλεφωνικά ή από το γυμναστήριο  του συλλόγου στην οδό Αγίου Δημητρίου 35.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.