Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο χάρτης της NASA που δείχνει τα χιλιόμετρα της φωτιάς στο Βαρνάβα



Τεράστιο είναι το μέτωπο το οποίο έχουν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες αφού ξεπερνά τα 20 χιλιόμετρα σύμφωνα με χάρτη της NASA. Η φωτιά που άρχισε την Κυριακή στον Βαρνάβα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Με τη βοήθεια του ανέμου και των κηλιδώσεων εξαπλώθηκε γρήγορα και κατάφερε γρήγορα να δημιουργήσει ένα μεγάλο μέτωπο. Οι χάρτες που δίνει η NASA και βασίζονται στη θερμική δύναμη που έχουν οι φλόγες δείχνουν ότι το μέτωπο έχει ξεπεράσει τα 20 χιλιόμετρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους πυροσβέστες που επιχειρούν στο μέτωπο έχουν φτάσει ακόμα και τα 30 χιλιόμετρα.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ13 Αυγούστου 2024 στις 1:14 μ.μ.

    5 χρόνια επιτελικό μπάχαλο, με επιτελάρχη Μητσοτάκη. Άλλα 3 και ελευθερωνόμαστε, αν συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως χώρα - κράτος βέβαια και όχι μόνο ως χώρος που κάποτε ήταν η Ελλάδα. Εκτός και αν φανούμε ανυπόμονοι και τους ξαποστείλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι.Καθε χρόνο καιγόμαστε και δεν διδασκόμαστε! Περυσι καιγόνταν στρατόπεδα εν καιρώ ειρηνης στιν Αλμυρό , φετος σχολειο στην Πεντελη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αύριο γινόντουσαν εκλογές, πάλι πρώτο κόμμα θα ήταν η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Μάτι για την φωτιά ποιος ευθύνεται!πάλι ο κουλης;δεν ντρέπεστε λίγο,όλοι ίδιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.