Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aκυρώθηκε η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών


Η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (28.8.24) συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, σύμφωνα με την παραγωγή, "ακυρώνεται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών."
  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Ευτυχώς έρχεται η Έλενα στα Γιαννιτσά να ανέβει λίγο ο πήχης της αισθητικής στην πόλη που κατάντησε μέσα σε λίγους μήνες ένα απέραντο κ@λ@χωρι. Διαλυμένοι δρόμοι, μποτιλιάρισμα, αδέσποτα, κουνούπια (είμαστε επισημα σε επιτήρηση για τον ιό του Δυτικού Νείλου απο τον ΕΟΔΥ). Μαύρο χάλι με διοίκηση στον Δήμο Πέλλας αδιάφορους καθ άσχετους... ΖΖΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ πριν τα Γιαννιτσά που 13 χρόνια ήταν το απόλυτο τίποτα είδες προκοπή.Ασε μας ρε φίλε,η πόλη παραμένει προφανώς χάλια αλλά γίνονται τουλάχιστον κάποιες ενέργειες,σε σχέση με το προηγούμενο χάλι.
      Όλα τα προβλήματα που αναφέρεις υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια,δεν σε φταίει η τωρινή διοίκηση

      Διαγραφή
    2. Εσύ σίγουρα είσαι αυτός με το καπελάκι που μόνο περιαυτολογει

      Διαγραφή
    3. Το τραγουδάκι είσαι ότι να ναι καημένε μου το έχεις ακούσει?Αυτό είσαι

      Διαγραφή
    4. 4 ολόκληρες ημέρες 3 τενεκέδες (υπηρέτες του δημάρχου Πελλας) αυτές τις μπούρδες έχετε να γράψετε στις διαπιστώσεις και τα ερωτήματα που περιέχει το σχόλιο μου; Οι καταρράκτες της Έδεσσας, το ποτάμι - μνημείο της Νάουσας και το Ζάλογγο είναι πολύ μικρά για να "πνίξουν" την γύμνια και την ηλιθιότητα που σας διακρίνει. Δυστυχώς επτωχεύσατε κακομοίρηδες... ΖΖΖ

      Διαγραφή
    5. Απλός πολίτης είμαι και κρίνω,ούτε του Στάμκου ούτε του φουντουκιδη,ούτε του καστεριδη.Σταματηστε να βλέπετε παντού φαντάσματα και φανατικούς υποστηρικτές των συνδυασμών.Η εικόνα σε σύγκριση με το προηγούμενο τίποτα είναι καλύτερη,αυτό λέμε.Για αυτό λέω ότι είσαι ότι να ναι,σε συναυλία της Παπαρίζου και σχολιάζεις για τον Δήμο,πάνε πάρε κανένα εισιτήριο και πάνε ψυχαγωγήσου..

      Διαγραφή
    6. Η Παπαρίζου θα ανεβάσει τον πήχη της αισθητικής στην πόλη!!! Μάλιστα!! Δεν είναι τυχαίο τελικά, που μείναμε τελευταίοι σε ΟΛΑ! Οι διαλυμένοι δρόμοι και το μποτιλιάρισμα οφείλονται σε έργα που γίνονται όλα μαζί και δεν έγιναν εδώ και 15 χρόνια μέχρι σήμερα

      Διαγραφή
    7. Και σου απαντάω και σου λέω ότι μόνο σου αναφέρεις για αισθητική κλπ.Μια συναυλία θα κάνει η γυναίκα,πάνε απόλαυσε την.
      Το ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν ανύπαρκτη,δεν σημαίνει ότι φταίει αυτή ή το περιεχόμενο αυτής θα είναι κακό.Αυτο που λέμε είναι ότι οι τωρινοί προσπαθούν περισσότερο,τίποτα παραπάνω

      Διαγραφή
    8. Ναι αγαπητοί μου φίλοι μπροστά σέ όλα αυτά τα άθλια και αντιαισθητικά που βλέπουμε κάθε μέρα η Παπαρίζου θα είναι μια αναλαμπή αισθητικής. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε την ώρα της συναυλίας να πάτε για πιττογυρα με τζατζίκι και κρεμμύδι. Κάποιοι όπως εσείς διασκεδάζετε στα γυφτοπανηγυρια δίνοντας πλαστικές χειραψίες και κάποιοι άλλοι περιμένουν σε αυτήν την πόλη που βρίσκεται στα αζητητα να έρθει κάποιος - κάποια star του θεάτρου 'η της μουσικής για να διασκεδάσουν. Να γιατρέψουν λίγο τα ματάκια τους από όσα βλέπουν και να γελάσει λίγο το χειλακι τους που όλη μέρα σας φτύνουν για όλα αυτά που βιώνουν. Ο προηγούμενος δεν έκανε τίποτα και για αυτό πήγε ισόβιες διακοπές αλλά και εσείς με τις ευλογίες και τα ψηφαλακια του ανεβήκατε στο Δημαρχείο. Καμαρώνετε γιατί κόψατε για δύο - τρεις μήνες τα χόρτα από ορισμένα πάρκα και κάνατε διαγραμμισεις ώστε να μας πρήξετε με δελτία τύπου και φώτο. Η κακομοιριά και το μπλαζε ύφος σας είναι αποτέλεσμα ότι φτάσατε πάτο. Άντε τώρα ξεκινήστε τα δάνεια με πρώτο αυτό των 6 μυρίων για την ενεργειακή αναβάθμιση και στην συνέχεια αλλά τόσα για την απ'ευθείας ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη. Ο δημος Πέλλας και οι επιχειρήσεις του αριθμούν πολλές εκατοντάδες υπαλλήλους και κοστίζουν στους πολίτες πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Εσείς ακόμη κάνετε προεκλογικό αγώνα μη γνωρίζοντας τον λόγο που οι πολίτες σας έδωσαν εντολή να τους υπηρετήσετε. Διοίκηση είστε (???) αλλά δυστυχώς λειτουργείτε ως αγνοούμενοι και ουρές του Στάμκου ακόμη. Οταν ξυπνήσετε και σοβαρευτείτε θα λάβετε και τα μπράβο σας... ΖΖΖ

      Διαγραφή
    9. Μπράβο Ζ.Ζ.Ζ. μια χαρά τους τα λες.Εισαι δίκαιος έξυπνος και ο καλύτερος σχολιαστής του καρατζοβα

      Διαγραφή
  2. το θέμα σήμερα είναι ότι όλοι θέλουν να περνάνε καλά.Κανείς δεν σκέφτεται το αύριο.
    Μιλάμε ότι η θεωρία των Ρομά, ότι κάτσει όπου κάτσει κυριαρχεί τελικά !!!
    Οι ώριμοι και οι μετρημένοι είναι μειοψηφία.Να περνάμε καλά λοιπόν..κι έχει ο Θεός (αδιαφορία αφασία ανοησία σε ένα πακέτο δλδ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως εάν ήμουν η Παπαρίζου και διάβαζα όλες αυτές τις ηλιθιότητες που από την συναυλία μου το πήγατε στις δημοτικές σας αντιπαλότητες θα έφευγα και θα σας έλεγα "αη σιχτήρι ταγάρια.........."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό μωρη δεν είσαι η Παπαρίζου αλλά η Κατιναρα των Γιαννιτσών

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτά είναι τα Γιαννιτσά επίπεδο υπό το μηδέν.Περιμένουν την Παπαρίζου για να φτιάξει την αισθητική και να ανεβάσει το επίπεδο.Ημαρτον.
    Κύριοι το επίπεδο σε μια πόλη το κάνει ο κόσμος όχι ο Δήμαρχος.
    Τα Γιαννιτσά πάντα ήταν τελευταία σε ποιότητα πολιτιστικών δρώμενων δυστυχώς.Γιατι αυτή είναι η παιδεία του κόσμου .
    Δυστυχώς πάντα αυτά ήταν τα Γιαννιτσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όμως είσαι σε άλλο ,ανώτερο επίπεδο από τους άλλους,όπως το παραδέχεσαι και μόνος σου.

      Διαγραφή
    2. Γιατί μαλώνεις τον σοφιστικέ 11:56 ρε φίλε; Δεν κατάλαβες από τα γραφόμενα του ότι είναι ένας εξαιρετικός ηλίθιος που μετατοπίζει τις ευθύνες στον "κόσμο". Θέλει δηλαδή να μας πει ότι για την μη ομαλή πρόσβαση στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο φταίμε εμείς. Επίσης ότι εμείς φταίμε που τα μνημεία της πόλης έχουν αραχνιασει. Φυσικά και για τις λακούβες, το κυκλοφοριακό, την χαώδη κατάσταση στους χώρους πρασίνου, στα σχολεία και δημοτικά στάδια φταίμε επίσης εμείς οι πολίτες. Για την βρώμα και δυσωδία των κάδων απορριμμάτων φταίει η κατσίκα του γείτονα. Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος είναι γι' αυτόν προφανώς είναι ανύπαρκτο πρόσωπο 'η γαλαζοαιματος και δεν επιδέχεται κριτικής. Τρελός παπάς τον βάφτισε φίλε γιατί ως οπαδός του Στάμκου 14 χρόνια αυτά του έλεγαν, αυτά γράφει. Τώρα που μετοίκησε στον Φουντουκιδη θα μάθει το καινούργιο αφήγημα του νέου Δημάρχου και θα μας το πασάρει στο εγγύς μέλλον... ΖΖΖ

      Διαγραφή
    3. Ποιος σου μίλησε πολιτικά βρε κολλημένε.Ποιος μίλησε για Στάμκο και για Φουντουκιδη.Για την Παπαρίζου μίλησα και μόνο για αυτήν .Κατ αρχήν στο καρατζοβα δεν διαβάζουν μόνο Γιαννιτσωτες ξέρεις μπαίνουν και από άλλες πόλεις.
      Αλλά εσείς το βιολί σας.
      Καλώς να δεχτείτε την παπαρίζου και κάθε παπαρίζου να σας ομορφύνει την πόλη καληνύχτα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.