Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Σκυδραίος Κωνσταντίνος Αλειφέρης χρυσός νικητής Ευρωπαϊκών βραβείων φωτογραφίας



Στην κορυφή των διακρίσεων ο Κωνσταντίνος Αλειφέρης, επαγγελματίας φωτογράφος με έδρα την Σκύδρα κερδίζοντας 6 χρυσά βραβεία στα Ευρωπαϊκά βραβεία φωτογραφίας για το 2024. ''Έχω την χαρά να δω την δουλειά μου να διακρίνεται σε μεγάλους διαγωνισμούς φωτογραφίας του εξωτερικού, που λαμβάνουν ευρείας αποδοχής διεθνώς, αναμετρούμενος με επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο'' αναφέρει στην αναγγελία των σπουδαίων διακρίσεων στον χώρο της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 16/08/24 έλαβε την 4η μεγάλη διάκριση τα τελευταία 2 χρόνια, κερδίζοντας 6 χρυσά βραβεία στα Ευρωπαϊκά βραβεία φωτογραφίας για το 2024. 

Να σημειωθεί ότι χρυσά βραβεία έλαβε και το 2023 και συγκεκριμένα 2 χρυσά βραβεία στον Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας της Βουδαπέστης, με 2 honorable mentions σε Διεθνή διαγωνισμό στο Τόκιο και με 2 δεύτερες θέσεις στα Διεθνή Βραβεία Φωτογραφίας 2023, τον 2ο μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας στον κόσμο, με τον ανταγωνισμό να ξεπερνά τις 350.000 συμμετοχές.

Τα τελευταία χρόνια η δουλειά του Κωνσταντίνου χαίρει της εκτίμησης της ιταλικής Vogue με 31 δημοσιεύσεις τα τελευταία 4 χρόνια στην επίσημη σελίδα της.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.