Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήχησε και στην Πέλλα το «112» για την κακοκαιρία ‘’Atena’’



Ήχησε πριν από λίγη ώρα και στην Πέλλα το «112» για την κακοκαιρία ‘’Atena’’ 
Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί τους κατοίκους της Πέλλας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 10-9-2024 και συνιστά στους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η τάφρος 66 όταν γεμίσει και πλημμυρίσει θα ηχήσουν άλλες καμπάνες.Αλλα θα είναι αργά Ευτυχώς αρκετοί είναι ακόμα στη ζωή και θυμούνται την φονική πλημμύρα στο Λιποχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο θα τους επιτρέπουμε και θα κοιτάμε απαθείς να βάζουν ανεμογεννήτριες φωτοβολταϊκά να μπαζώνουνε και να τσιμεντώνουνε την γη να καίνε & να αποψιλώνουνε δασικές και όχι μόνο εκτάσεις να πετάνε τα αεροπλάνα ώστε να διαλύουνε να νέφη και στην ουσία να τροποποιούνε τρόπον τινά το κλίμα αυτά θα έχουμε, θα έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι ακραία καιρικά φαινόμενα πλημμύρες και άλλα, βέβαια το θετικό της υπόθεσης είναι πως πλέον γνωρίζουμε (=ο Ελληνικός λαός) ποιοι είναι αυτοί που προκάλεσαν την λεγόμενη και εν πολλοίς αμφιλεγόμενη "κλιματική κρίση". Εκεί στο μαξίμου να προσέξουνε, μεγάλη συμφορά η αλλαζονεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.