Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό (εντός των Γιαννιτσών) από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας



Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (εντός των Γιαννιτσών και του Αγίου Αθανασίου) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, εντός των Γιαννιτσών (5 διαβάσεις) και του Αγίου Αθανασίου (2 διαβάσεις), θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 12.00 το βράδυ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γρήγορα να βγάλει φωτογραφίες ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Πέλλας και να τις ανεβάσει στο φασεμπουκ μην τους προλάβουν οι άλλοι από την περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.