Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πικρός'' καφές από σήμερα – Επανέρχεται το 24% στον ΦΠΑ



Νέα αύξηση στην τιμή του καφέ αναμένεται να επωμιστούν οι καταναλωτές από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, λόγω της κυβερνητικής απόφασης για επαναφορά του ΦΠΑ, στο 24%.
Ανοδική πορεία θα έχει η πορεία του αγαπημένου ροφήματός και στα ράφια του σούπερ μάρκετ καθώς η αύξηση των τιμών είναι ήδη ορατή στην χονδρική όπου στην ποικιλία Arabica οι τιμές εμφανίζονται υψηλότερες κατά 40-45% και στην ποικιλία Robusta κατά 65%.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι καταναλωτές αναμένεται να δουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ σύντομα τις μεγάλες αυτές αυξήσεις. Ο εσπρέσο σε κάψουλες από τα 5 ευρώ αναμένεται να φτάσει τα 6 ευρώ και ο αλεσμένος εσπρέσο από τα 6 να σκαρφαλώσει στα 7,2 ευρώ.
Αύξηση θα σημειωθεί και στην τιμή του ελληνικού καφέ, όπου από 3,9 ενδέχεται να φτάσει τα 4,7 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. τί θα αναγγείλει στην ΔΕΘ ; ΤΟ ΌΤΙ ΟΙ ΝΈΟΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ; ΤΌ ΌΤΙ ΚΑΗΚΑΝ ΌΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕ 3 ΧΡΌΝΙΑ, Ή ΌΤΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΑ 30 ΣΕΝΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν υπάρχει παραγωγική ανάπτυξη η αύξηση φόρων είναι αναπόφευκτη το χειρότερο δε είναι ότι δεν υπάρχει και βούληση από τους εκάστοτε κυβερνώντες για αλλαγές στο μοντέλο παραγωγής προϊόντων και αγαθών.ΑΔΙΕΞΟΔΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα καταγγείλει τα μνημόνια που ψηφίσατε και μας καταστρέψετε αλήτες όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.