Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνω από 250 ετικέτες κρασιών στο THESSALONIKI WINE SELFIE 29 & 30 Σεπτεμβρίου



Περίπου 250 ετικέτες κρασιών από καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά θα πρωταγωνιστήσουν στο THESSALONIKI WINE SELFIE Κυριακή 29 & Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.
Το THESSALONIKI WINE SELFIE είναι το πιο πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του κρασιού στην Ελλάδα.  Δύο φανταστικά απογεύματα περιμένουν το οινόφιλο κοινό στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, για δοκιμή μερικών από τα  πιο υπέροχα κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, και αποκλειστικότητες που εκτίθενται για πρώτη φορά στο THESSALONIKI WINE SELFIE Κυριακή 29 & Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, από τις 05:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών η τεράστια δυναμική των πιο σημαντικών ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, καθώς και όλες οι καινούργιες τάσεις και εκφράσεις του σύγχρονου  κρασιού παγκοσμίως. Το THESSALONIKI WINE SELFIE είναι μια παραγωγή του Wine Style, προσαρμοσμένη στις ανάγκες προώθησης της ελληνικής οινικής κουλτούρας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο παρουσίασης,  σε σχέση με τις άλλες εκθέσεις κρασιού.

Με λίγα λόγια το THESSALONIKI WINE SELFIE είναι:
250 ετικέτες κρασιών από καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά.
Το κάθε κρασί αυτοπαρουσιάζεται κάτω από ένα table stand με όλες τις πληροφορίες της παραγωγής του.
Τα κρασιά είναι ταξινομημένα ανά ποικιλία, χρώμα και στυλ.
Η έμπειρη ομάδα του Wine Style ελέγχει την κατάσταση των κρασιών, εξασφαλίζει τις σωστές θερμοκρασίες, και μας ενημερώνει.
Το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να παραλάβει το ειδικό ποτήρι της γευσιγνωσίας, και να δοκιμάσει όποια και όσα κρασιά επιθυμεί.
Αγορά εισιτηρίου:
Προαγορά από το www.more.com:  10€ /  Φοιτητικό 7€ (https://www.more.com/happenings/thessaloniki-wine-selfie-2024/)
Αγορά στο ταμείο εισόδου: 12€ / Φοιτητικό 10€ (η αγορά του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνει το ποτήρι γευσιγνωσίας).
Οι επαγγελματίες εισέρχονται δωρεάν και τις δύο ημέρες με την επίδειξη πρόσκλησης ή επαγγελματικής κάρτας που σχετίζεται με το εμπόριο οίνου, την εστίαση και τη φιλοξενία.
Το ωράριο λειτουργίας: 17:00 – 22:00μμ.
Περισσότερες πληροφορίες: https://thessalonikiwineshow.gr/



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.