20.9.24

Χαλκιδική: Σκύλος δάγκωσε 39χρονη – Συνελήφθη η κηδεμόνας του (φωτο)


Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από σχετική καταγγελία, 56χρονη έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και τη στιγμή που περνούσε δίπλα τους μία 39χρονη, το ζώο τη δάγκωσε. Η 39χρονη φέρει τραύμα στο χέρι, ενώ προχώρησε σε καταγγελία του συμβάντος στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 56χρονης κηδεμόνα του σκύλου, η οποία οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Η 39χρονη νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

“Η ιδιοκτήτρια μου φώναξε τρέχα”
Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση περιγράφει στην “Εφημερίδα Κασσάνδρα” τα όσα έζησε.
Αναλυτικά:
Χθες το απόγευμα γύρω στις 20:15 μου επιτέθηκε ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟΣ σκύλος στην Κασσανδρεία, στη μέση του δρόμου πίσω από το γυμνάσιο. Ευτυχώς ήμουν εγώ και όχι κάποιο παιδί. Το σκυλί το οποίο είναι πολύ μεγάλου μεγέθους και που δεν του φορούσαν οδηγό – σαμαράκι πάρα μόνο ένα πρόχειρο λουρί από το περιλαίμιο και επίσης δεν του φορούσαν φίμωτρο παρόλο που έχει επιτεθεί και δαγκώσει καθηγητές και παιδιά στο παρελθόν ξέφυγε από την ιδιοκτήτρια και μου όρμηξε . Η ιδιοκτήτρια μου φώναξε “τρέχα” πριν καν της ξεφύγει το σκυλί, καθώς είχε αντιληφθεί ότι ήταν αγριεμενο και ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Ευτυχώς δεν έτρεξα γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα προφανώς. Το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες: εισαγωγή για νοσηλεία (άγνωστο για πόσο) στο νοσοκομείο Πολυγύρου λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, χορήγηση ενδοφλεβίως αντιβιοτικών, αντιπηκτικών κλπ κλπ. Φυσικά ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες με την αστυνομία, γιατί αύριο θα είναι στη θέση μου ένα παιδί σε πολύ πιο σοβαρή κατάσταση και θα αναρωτιόμαστε πώς συνέβη κάτι τέτοιο και ποιός είναι ο υπεύθυνος. Εμείς ατομικά έχουμε την ευθύνη. Που βλέπουμε τέτοιες ανεύθυνες συμπεριφορές και δεν μιλάμε και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου. Επίσης δεν έχουμε μόνο δικαιώματα σε αυτή τη ζωή αλλά και υποχρεώσεις. Παραθέτω λοιπόν τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων και εύχομαι η αστυνομία και τα δικαστήρια να βοηθήσουν να περιοριστούν τέτοια περιστατικά και να μην θρηνήσουμε αργότερα θύματα όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα που την κατασπάραξαν τα σκυλιά πριν ένα χρόνο”.

Η “Εφημερίδα Κασσάνδρα” δημοσιεύει και μία φωτογραφία από το τραυματισμένο χέρι της 39χρονης γυναίκας. Δείτε παρακάτω:



2 σχόλια:

  1. Συνελήφθη ο κηδεμόνας όχι ο ιδιοκτητης Χαχα αντε καλα 😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, για να δαγκώσει ο σκύλος της κάποια άλλη.
    Αν το θύμα είχε κοπανίσει το σκυλί, για αρχή θα του είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο χώρια τα δικαστήρια.
    Ελληνικό Σαφάρι ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.