Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Ίκαροι Γιαννιτσών 51-54


Την πρώτη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Ίκαροι για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, απέναντι στον τοπικό ΓΑΣ στην Αλεξάνδρεια με 51-54. Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο με της δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ χωρίς καμία από της δύο να μην μπορεί να ξεφύγει με αποτέλεσμα να είναι ισόπαλες με την λήξη της περιόδου (15-15). Δεύτερη περίοδος και η ομάδα από τα Γιαννιτσά, με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου(26-33). Τρίτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι, "βγάζουν" αντίδραση και με πίεση σε όλο το γήπεδο βάζουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους που παρ όλα αυτά καταφέρουν να διατηρήσουν το προβάδισμα με το τέλος της περιόδου (42-46). Τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και το ματς έχει πάρει μια άγρια ομορφιά με μάχες σώμα με σώμα με τελικό νικητή την ομάδα από τον Ικάρων (51-54). Επόμενο παιχνίδι για τούς Ικαρους απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας (νέοι) στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά ( 16:00 28/9).

ΙΚΑΡΟΙ GRAMMAFARM (Γκότσης): Κουσινόβαλης, Εμμανουηλίδης 8, Δουλδούρης, Στανιτσίδης, Καραχισαρίδης 8, Στάμος 7 (1), Μπογδάνης 12, Βένος 5 (1), Σταμπουλτζής 10 (2), Καραζέεβ, Κυριακίδης 4.

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.