Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Στον Ταξιάρχη το 5ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας



Σε αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ταχύτητας και καλλιτεχνικής ματιάς θα διαγωνιστούν -μεταξύ άλλων- υλοτόμοι στο πλαίσιο του 5ου Πρωταθλήματος Υλοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Απολυμένη Πέτρα”.

Το πρωτότυπο αυτό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι με επίδειξη ξυλογλυπτικής με αλυσοπρίονα, θα συνεχιστεί με μαγειρική και γευσιγνωσία μανιταρόσουπας και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ με τη βράβευση των νικητών και των διαγωνιζόμενων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Απολυμένη Πέτρα», στη Δημοτική Κοινότητα Ταξιάρχη.

Ο στόχος του πρωταθλήματος, που τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, είναι να «γεμίσουν» εμπειρίες οι θεατές, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω καθιέρωση του θεσμού, αλλά και να αναδειχθεί η πανέμορφη περιοχή του ορεινού όγκου του Χολομώντα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.