Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Παναλμωπιακός 63-73



Για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι υποδέχτηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδη" τον Παναλμωπιακο γνωρίζοντας την ήττα με 63-73. Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες είναι κοντά στο σκορ χωρίς να διακρίνονται οι επιθετικές αρετές εκατέρωθεν, καθώς η επιθετική δυστοκία κάνει την εμφάνιση της και για της δύο ομάδες, με την ομάδα από την Αλμωπία να παίρνει το προβάδισμα με το τέλος της περιόδου(11-14). Δεύτερη περίοδος και οι ομάδες "ανεβάζουν" στροφές, με τον Παναλμωπιακο να διευρύνει το προβάδισμα του με το τέλος του ημιχρόνου (31-40). Τρίτη περίοδος και οι γηπεδούχοι βγάζουν αντίδραση και στις δύο πλευρές του παρκέ με αποτέλεσμα να καταφέρουν  να μειώσουν την διαφορά στους τέσσερις πόντους(51-55).Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, η επιθετική δυστοκία κάνει την εμφάνιση της και σε συνδιασμό με κάποια αβίαστα λάθη από την πλευρά τον γηπεδούχων οδηγούν στην πρώτη ήττα της σεζόν για τον θεσμό του κυπέλλου με τους φιλοξενούμενους στον αντίποδα,να φτάνουν στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη(63-73). Επόμενη αγωνιστική για τους Ικάρους, απέναντι στον Εδεσσαϊκό ΣΚ εκτός έδρας στο κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας (18/9 20:30)

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM( Γκότσης): Σταμπουλτζης 8(1), Κουσινοβαλης 3(1), Δουλδουρης 3(1), Στάμος 6, Βενος 5(1), Μπογδάνης 6(1), Εμμανουηλίδης 12, Καραχισαριδης 15(1), Κυριακίδης 5(1)

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.