Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Ίκαροι Γιαννιτσών 73-54: Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τρίτη περίοδο



Στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας, οι Ίκαροι Γιαννιτσών δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Εδεσσαϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 73-54 στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι γηπεδούχοι, αν και ξεκίνησαν με μουδιασμένο ρυθμό, σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους, χτίζοντας τη διαφορά κυρίως στην τρίτη περίοδο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ο Εδεσσαϊκός διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα (16-13), με τους Ίκαρους να παλεύουν για να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Εδεσσαϊκού κατάφεραν να αυξήσουν την πίεσή τους και να διευρύνουν τη διαφορά στους 7 πόντους (33-26) στο ημίχρονο. Οι Ίκαροι με τον Μπογδάνη (18 πόντοι) και τον Στάμο (12 πόντοι) προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπορούσαν να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους σε άμυνα και επίθεση.

Η τρίτη περίοδος αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Εδεσσαϊκός βρήκε ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ξεφεύγοντας στο σκορ με διψήφια διαφορά (53-40). Η άμυνα των Ικάρων δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην επιθετική πολυφωνία των γηπεδούχων, ενώ στην επίθεση υπήρχαν κενά που δεν επέτρεψαν την ομάδα των Γιαννιτσών να παραμείνει κοντά.

Στην τελευταία περίοδο, το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Ίκαροι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, όμως ο Εδεσσαϊκός έδειξε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, κλειδώνοντας τη νίκη με το τελικό σκορ 73-54.

Για τους Ίκαρους, ο Μπογδάνης (18 πόντοι) ήταν ο κορυφαίος σκόρερ, ενώ ο Στάμος και ο Καραχισαρίδης πρόσθεσαν από 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Παρά την ήττα, η ομάδα των Γιαννιτσών θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες στον επόμενο αγώνα απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στην Αλεξάνδρεια, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.