Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Εκδηλώσεις για την 80η επέτειο εκτέλεσης των 120 Γιαννιτσιωτών το 1944



Εκδηλώσεις Μνήμης, με αφορμή την 80η επέτειο της Ομαδικής εκτέλεσης κατοίκων της πόλης των Γιαννιτσών τον Σεπτέμβρη 1944, διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμος Πέλλας.

Στις 9:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη Γιαννιτσών) θα τελεστεί Μνημόσυνο Εκτελεσθέντων, ενώ, λίγο αργότερα, στις 10:30 π.μ., στο Μνημείο του Ομαδικού Τάφου θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στη Μνήμη των θυμάτων. 

Αναφορά στο ιστορικό της ημέρας θα γίνει από τον εκπαιδευτικό, Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών «Κύριλλος & Μεθόδιος», Λάζαρο Κενανίδη.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μετά την αποτυχημένη πανηγύρι στα Γιαννιτσά και την είσοδο τρακτέρ στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου είδαμε αναρτήσεις με μεγάλα έργα... στο δήμο μας, έργα ασφαλτοστρώσεις με έναν κουβά Πίσα ίσα ίσα να καλυφθούν μερικές τρύπες. Τώρα αναμένουμε να δούμε και τις εκδηλώσεις Μνήμης, με αφορμή την 80η επέτειο της Ομαδικής εκτέλεσης κατοίκων της πόλης των Γιαννιτσών τον Σεπτέμβρη 1944. Παρακαλούμε θερμά τον δήμαρχο τουλάχιστον αυτή τη φορά να είναι πιο σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίκρα και μιζέρια!!! Ο Φουντουκιδης κλίνη τις τρύπες στους δρόμους που δεκατρία χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να κάνει! συχνή καθαριότητα παντού εδώ και ένα μήνες.Δουλευουν όλα σαν ελβετικό ρολόι!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.