Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας Γ. Τσεπκεντζή στην 88η ΔΕΘ (φωτο)



Τα 
περίπτερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επιμελητηρίου Πέλλας στην 88η ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής. Στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά:

''Επίσκεψη  στην 88η ΔΕΘ και στα περίπτερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επιμελητηρίου Πέλλας, όπου είχα την πολύτιμη ευκαιρία να συνομιλήσω με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας σχετικά με τις συνθήκες του επιχειρείν στην Ελλάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Αναπάντεχη αλλά ευτυχής συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα, κ. Muhammad Aamar Aftab Qureshi, στον οποίο απηύθυνα πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας , την οποία ο Πρέσβης αποδέχτηκε με χαρά!
Το μέλλον και η ελπίδα της Ελλάδας στα περίπτερα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας!
Πρωταρχική ανάγκη να περιοριστεί το brain drain, που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας , ώστε να αξιοποιηθεί επιτέλους το ανθρώπινο κεφάλαιο της.
Ο δήμος Έδεσσας είναι ανοιχτός σε κάθε μορφή συνεργασίας που θα ανοίξει προοπτικές στην περιοχή αλλά και στους φοιτητές μας!
Η Έδεσσα της εξωστρέφειας στο περίπτερο "ξύλινο κόσμημα" με τη Δήμητρα Σουλιώτη, Φανή Κλημεντίδου και Θεοδώρα Μπόγια! 
Συγχαρητήρια κορίτσια και ευχαριστώ για την όμορφη υποδοχή!''







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μπράβο δήμαρχε, άλλη μια επιτυχία του Δήμου μας, πήγες στο περίπτερο του επιμελητηρίου που με τον εκλεκτό σου αντιδήμαρχο μεθοδευετε να το δώσετε στους Γιαννιτσωτες, μόνο ζημιά να κάνετε, αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι καλό, 9 μήνες τώρα δεν έχετε φέρει ένα έργο στον δήμο, Άξιος! Όπως λένε και στην εκκλησία που συχνάζεις τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι βλέπω; Φόρμουλα 1 ; Μήπως σκοπεύεις να μας κάνεις πίστα; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι προς όφελος της Έδεσσας να καλλιεργούνται σχέσεις με τις πρεσβείες ασιατικών κρατών. Με τον Πακιστανό πρέσβη, το οποίο Πακιστάν επισημαίνω έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία, τί ακριβώς συζητήσατε; Δλδ ποιό μπορεί να είναι το όφελος του Δήμου Εδεσσαίων από τις συνομιλίες του Δημάρχου του με τον πρέσβη του Πακιστάν; Δηλαδή ποιές διεξόδους ανάπτυξης μπορεί να προσφέρει μια φωτό με τον πρέσβη του Πακιστάν στο Δήμο Έδεσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες διεξόδους ανάπτυξης προσφέρουν οι βλακείες που γράφεις μπατριώτη!

      Διαγραφή
  4. 9 μήνες το μόνο έργο που είδα είναι το βάψιμο στις διαβάσεις αλλά και εκείνες ούτε στο 20% Ο ΧΕΙΡΟΤΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή οι προηγούμενοι δημιούργησαν επαφές με το Βιετνάμ, αυτός σκέφτηκε να κάνει άνοιγμα με το Πακιστάν. Γιάννου - Τσεπκεντζης 1-1. Εύγε δήμαρχε, πάλι βρήκες αφορμή για να βγάλεις μια φωτογραφία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.