Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η 88η ΔΕΘ – Πλήθος κόσμου, δεκάδες διεθνείς συμμετοχές και δυναμική παρουσία επιχειρήσεων από Ελλάδα και εξωτερικό



Με περισσότερους από 1.300 εκθέτες, σε δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι γεγονός. Δεκάδες διεθνείς συμμετοχές και δυναμική παρουσία επιχειρήσεων από Ελλάδα και εξωτερικό προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο ετήσιο εμπορικό και οικονομικό γεγονός της χώρας. 

Από τις 10:00 το πρωί έχει ανοίξει τις πύλες της η 88η ΔΕΘ και ήδη είναι πολύς ο κόσμος, που συρρέει για να δει τα περίπτερα και τις δράσεις, που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης. 

Με τιμώμενη χώρα της Γερμανία και συμμετοχές μεταξύ άλλων από Μεγάλη Βρετανία, Εκουαδόρ, Ιαπωνία και από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής η φετινή ΔΕΘ προσελκύει όλα τα βλέμματα ενώ αξιοσημείωτο είναι όπως κάθε χρόνο και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες μεταξύ άλλων των Gipsy Kings, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, της Μαρίνας Σάττι και του Νίκου Πορτοκάλογλου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.