Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Κιλκίς παρών στον 9ο Δρόμο Αλληλεγγύης και Υγείας



Με αφετηρία το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και έχοντας ως σύμμαχό τους τη φθι-νοπωρινή λιακάδα, τα άτομα με αναπηρία από τις δομές ειδικής αγωγής του νομού Κιλκίς συμμετείχαν σήμερα το πρωί στον 9ο Δρόμο Αλληλεγγύης και Υγείας. 
Το παρών τους έδωσαν μαθητές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 
(Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του ‘’Βηματί-Ζω’’, του ΚΔΑΠ-ΜεΑ του Δήμου Κιλκίς του Ενιαίου Ειδικού Ε-παγγελματικού Γυμνασίου και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, διατρανώνο-ντας μέσα από την περιπατητική τους διαδρομή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το μήνυμα της κοινής αρμονικής συνύπαρξης.
Αρωγός της διοργάνωσης του 9ου Δρόμου Αλληλεγγύης και Υγείας, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ήταν και ο Δήμος Κιλκίς, και εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δήμαρχο  Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τους  Αντιδημάρχους Δημήτρη Θεοδωρίδη, Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Θεμιστοκλή Κοσμίδη και την εντεταλ-μένη δημοτική σύμβουλο Ελένη Πατλάκη.   









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.