Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Blink Tattoo Studio: Γίνε επαγγελματίας tattoo artist και piercer



“Kάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου” λέει το σοφό ρητό και εμείς λέμε ότι αυτή είναι μια δυνατότητα που πρέπει να εξερευνήσεις. Αν, λοιπόν, έχεις για το tattoo την αφοσίωση ενός συλλέκτη και το πάθος ενός χομπίστα υπάρχει ένας χώρος που θα σε βοηθήσει να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Πρόκειται για το Blink Tattoo Studio, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο tattoo studio στη Θεσσαλονίκη. Το Blink Tattoo Studio προσφέρει σεμινάρια επαγγελματικού τατουάζ και piercing μαζί με τις αναγκαίες πιστοποιήσεις για να γίνεις κι εσύ επαγγελματίας tattoo artist και piercer. Πήγαινε στο blinkseminars.gr για να δεις λεπτομέρειες,

Τι θα μάθεις;
Είπαμε επαγγελματικό tattoo και piercing. Τα σεμινάρια διαρκούν τριάντα έξι ώρες για την κάθε ειδικότητα και παρέχουν όλες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το μελάνι και το μέταλλο για να δημιουργείς όμορφες εικόνες πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Αν δεν το έχεις πολύ με το σχέδιο μη φοβάσαι. Εκεί θα σε καθοδηγήσουν όπως πρέπει για να δημιουργήσεις τις εικόνες που θα εμπνεύσουν τον θαυμασμό. Τα τμήματα είναι κλειστά και ολιγομελή για να έχουν όλοι τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης, οπότε κλείσε τη θέση σου όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

Από ποιον;
Οι άνθρωποι που θα σου μάθουν όλα τα μυστικά του tattoo και του piercing στα σεμινάρια του Blink Tattoo Studio είναι οι πιο αναγνωρισμένοι επαγγελματίες και δημιουργοί στον χώρο.
Ο Χρήστος Τσιντσάρης είναι ο ιδιοκτήτης του Blink Tattoo Studio, στον χώρο του οποίου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια και ένας από τους πιο καταξιωμένους tattoo artists στην Ελλάδα.. Ο Χρήστος θα σου μάθει όλα τα μυστικά, θα σε βοηθήσει να βρεις και να εξελίξεις το αγαπημένο σου εικονογραφικό στιλ και θα μοιραστεί μαζί σου πολύτιμες συμβουλές, ως μέντορας
Ο piercing instructor σου είναι επίσης επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία και στο piercing και στη διδασκαλία. Θα σου δείξει ότι το piercing είναι αισθητική πρόταση και πώς θα δημιουργείς με αυτό κλασικά ή σύγχρονα σχέδια πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Θα σου διδάξει όλα τα μυστικά του body piercing σύντομα και περιεκτικά.

Τι γίνεται μετά;
Όταν ολοκληρώσεις τα σεμινάριά σου σου, θα έχεις στα χέρια σου μία πιστοποίηση που θα σου επιτρέπει να εργαστείς άμεσα ως tattoo artist. Επίσης μπορείς να κανονίσεις μαθητεία στο Blink Tattoo Studio, για να αποκτήσεις ακόμη περισσότερη εμπειρία ως tattoo artist και piercer.
Δες στο σύνδεσμο https://www.blinkseminars.gr/ περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σεμιναρίων και τον χώρο του Blink Tattoo Studio και κλείσε κι εσύ τη θέση σου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment