1.9.24

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Φανουρίου στις κατασκηνώσεις ΙΜ Έδεσσας


Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 τελέσθηκαν τα Θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου στον χώρο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Η τελετή, στην οποία μετείχαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης και κληρικοί συνεργάτες της Ι. Μητροπόλεως στον τομέα των Κατασκηνώσεων, συνδυάστηκε με την έναρξη του κατασκηνωτικού τριημέρου κυριών, στο οποίο φιλοξενούνται περισσότερες από 90 κατασκηνώτριες και στελέχη.
Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι ο άγιος Φανούριος ανήκει στους ιδιαίτερα λαοφιλείς αγίους και ευχήθηκε ένα ωφέλιμο πνευματικό τριήμερο στις κατασκηνώτριες.
Το ιερό παρεκκλήσιο κατασκευάστηκε με δωρεά της κυρίας Ελισάβετ Παπαδοπούλου και την συνδρομή του Δήμου Πέλλας και του επιχειρηματία κ. Προδρόμου Παυλίδη.





2 σχόλια:

  1. ΑΠΌ ΘΥΡΑΝΟΊΞΙΑ ΝΑΏΝ ΚΑΙ ΝΑΊΣΚΩΝ ΚΑΛΆ ΠΆΜΕ ! ΕΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΎΝΤΕΣ, ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΣΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ; ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑΟΙ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ! ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΑΠΟ 220 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΟΛΚΛΟΡ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου θα τις βρεις στην καινή διαθήκη.Τον ρώτησαν γιατί σπαταλάνε ακριβά αρώματα,γιατί δε νηστεύουν οι μαθητές του και άλλα και τους απάντησε.Πες μου όμως ποιός ευθύνεται για τις ακριβές εγχειρήσεις που γράφεις,για την ανεργία,τη φτώχεια,τα φαινόμενα του κολωνού,τα Τέμπη,τη γενική κατάπτωση που υπάρχει.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.