Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Ωραιοκάστρου ο Γιάννης Τσεπκεντζής και ο Γιάννης Τσακίρης (φωτο)



Στο Φεστιβάλ Νεολαίας («Youth Festival») του Δήμου Ωραιοκάστρου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσακίρης, ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι αρκετών Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, χαιρέτησε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Στο στρογγυλό τραπέζι τόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσακίρης ανέπτυξαν τις απόψεις τους για τη σημασία της παρουσίας των νέων ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καθ'  όλη την διάρκεια του διήμερου «Youth Festival» (7 και 8 Σεπτεμβρίου) υλοποιήθηκαν εργαστήρια, έγιναν συζητήσεις για τις πολιτικές, στρατηγικές & δράσεις νεολαίας, ενώ πραγματοποιήθηκε και ανταλλαγή καλών πρακτικών ενδυνάμωσης του ρόλου των νέων.

Επίσης, παρουσιάστηκαν δυνατότητες χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά προγράμματα ανάλογων πρωτοβουλιών, αλλά και δυνατότητες ακαδημαϊκής εξέλιξης μέσω ΣΑΕΚ και επαγγελματικών λυκείων και σχολών.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Από θεωρία και φωτογραφίες, άλλο τίποτα, πράξη δεν βλέπουμε πουθενά, δήμαρχε, στρώσε τον κωλο σου και δούλεψε, άσε τα τσίπουρα και τα πανηγύρια, βρες λεφτά να κάνεις έργα στον δήμο μας, 9 μήνες δεν έχεις μετακινήσει ούτε μια πέτρα, έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.