Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Πέλλας: ''Η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών είναι θεσμός που αντικατοπτρίζει την κοινωνική, οικονομική & πολιτιστική ζωή του τόπου μας'' (βίντεο)



«
Συνολικά ο Δήμος Πέλλας είναι ένας τόπος ευλογημένος που πρέπει και μπορεί να φύγει από την εποχή της μετριότητας και των χαμηλών προσδοκιών. Η Πέλλα μπορεί, η Πέλλα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια».
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση DION . 
Ο κ. Φουντουκίδης αναφέρθηκε στον τουριστικό τομέα με βασικό στόχο, όπως είπε, αυτός που θα επισκέπτεται το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, τα οθωμανικά μνημεία, το Λουδία, τις πηγές Αραβησσού, να παραμένει στην πόλη για δυο- τρεις ημέρες, με ό,τι αυτό σημαίνει για την τοπική οικονομία.
Σχετικά με την εμπoροπανήγυρη Γιαννιτσών που εγκαινιάζεται την ερχόμενη Παρασκευή, τόνισε ότι φέτος θα είναι ανανεωμένη και αναβαθμισμένη, με ασφάλεια και διαφορετική διάταξη των χώρων των εκθετών. θα υπάρξουν εκθέσεις από τοπικές επιχειρήσεις για πρώτη φορά και επί της οδού Χατζηδημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο, αλλά και εκθέσεις στον προαύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.
Παράλληλα, γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι πιστοποίησης καταλληλότητας των μηχανημάτων στο λούνα παρκ αλλά και επιτόπιοι έλεγχοι από το σύνολο των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Πέλλας.
Ο Δήμαρχος Πέλλας, στη συνέντευξή του, κατέληξε ως εξής: «Η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών δεν είναι απλώς ένας χώρος αγοραπωλησίας προϊόντων, είναι μια γιορτή- θεσμός δεκαετιών που αντικατοπτρίζει την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας, της τοπικής μας παράδοσης, ένας θεσμός της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερεκτιμημενος και παρωχημένος θεσμός.τα γιαννιτσα χρειάζονται ανανέωση επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λάθος σημείο η εμποροπανήγυρη.σκεφτητε και τον πλάτανοτοπο.μεγαλος χώρος λίγο έξω από την πόλη και με πολλά πάρκινγκ.ειναι καιρός η κόσμος που ζει κοντά και γύρω από τον χώρο του παζαριού να γλιτώσει από φασαρία οχλαγωγία και κακοσμία την εβδομάδα της εμποροπανήγυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.