Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εκδήλωση παρουσία του Πρωθυπουργού ο Δήμαρχος Έδεσσας Ι. Τσεπκεντζής και οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς και Αποστόλου



Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλη Θωμά και τον  Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Θεόδωρο Αποστόλου παραβρέθηκαν χθες Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε ευχαριστήρια εκδήλωση προς τιμήν όλων όσοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην φετινή αντιπυρική περίοδο.

Στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δήμαρχος και οι δύο Αντιδήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπουργό κ. Κικίλια και του εξέθεσαν όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα θέματα που απαιτούν άμεσα λύσεις. Επίσης, όπως επισημαίνει σε ανάρτηση του ο κ. Θωμάς αντάλλαξε απόψεις και με συναδέλφους του από άλλους Δήμους για σημαντικά ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Κικίλιας μιλώντας σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που υπάρχει στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, σε μια αντιπυρική περίοδο που, όπως είπε, χαρακτηρίζεται από τις πιο δύσκολες πυρομετεωρολογικές συνθήκες των τελευταίων 40 ετών.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μετά την μέχρι τώρα επιτυχημένη αντιπυρική περίοδο, που καίγεται η Ελλάδα, ο άλλος βρήκε χρόνο να διοργανώσει και ευχαριστήρια εκδήλωση για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.
    Φυσικά κανείς να μη χάσει ευκαιρία για φωτογράφηση.
    Προφανώς ο υψηλά ιστάμενος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση με τη γνωστή του στάση, όταν τιμά και σέβεται κάποιον, χαμόγελο και τα χέρια στις τσέπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια είστε
    Μόνοι σας φώτο βγάζατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν φωτογραφίες στην Έδεσσα (δεν έχουν κάνει τίποτα οι άνθρωποι 9 μήνες τώρα) πήγαν στην Θεσσαλονίκη, εκεί που δεν τους ξέρει κανένας και βρήκαν αφορμή να βγάλουν φωτογραφίες με τον υπουργό, αντί να στρώσουν τους χοντρούς κώλους τους στη δουλειά να καθαρίσουν τις χωματερές στα χωριά, που εγκυμονούν κινδύνους πυρκαγιάς αυτοί περιφέρονται άσκοπα και σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο και χρήμα ,του Δήμου μας σε ανούσιες φωτογραφίες. Κύριε δήμαρχε ποιο το όφελος της μετάβασης στην Θεσσαλονίκη 3 ατόμων με έξοδα του Δήμου φαντάζομαι;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.