Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: ''Μαραθώνιος'' αγωνισμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Λουδία (φωτο & βίντεο)



Ένας Μαραθώνιος αγωνισμάτων επιπέδου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Ναυταθλητικό και Προπονητικό Κέντρο του Λουδία υπό την διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας, με αρωγό την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, όπου συμμετείχαν 300 αθλητές από 14 σωματεία με 185 πληρώματα στα 24 αγωνίσματα του προγράμματος. 
Από 11 έως 18 ετών κωπηλάτες από Πειραιά (ΝΑΣ), Βόλος (ΟΕΑΝΑΒ), Ηγουμενίτσα (ΔΝΟΗ), Ιωάννινα (ΝΟΙ), Καστοριά (ΝΟΚ, ΝΟΜΑΥΡ), Κοζάνη (ΝΟΚΟΖ), Σέρρες (ΝΠΚ), Κατερίνη (ΝΟΚΑΤ), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΟΦΘ, ΝΑΟΚΘ) και Γιαννιτσά (ΝΟΓ), αγωνίστηκαν με σθένος και πάθος για μια θέση στο βάθρο, δεδομένου πως οι αγώνες στον Λουδία γίνετε με χρονομέτρηση, γεγονός που μας υπέδειξαν τους καλύτερους από κάθε κατηγορία και αγώνισμα. Βαλκανιονίκες, πρωταθλητές Ελλάδας, Ευρώπης και Παγκόσμιοι πρωταθλητές στήριξαν τα σωματεία τους και αγωνίστηκαν στο Λουδία αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική τους. 
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 19 αθλητές σε 11 πληρώματα και κατέκτησαν 3 ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα σε όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων που συμμετείχε. 
Συγκεκριμένα:
🥈 4Χ Αρχαρίων Παίδων: Ντόκας Μιχαήλ, Φράγκος Κωνσταντίνος, Αφορόζης Γιάννης, Χατζόπουλος Βασίλης 
🥈4Χ Νεανίδων: Μουρατίδου Λιλα, Καλαϊτζή Παναγιώτα, Αρετάκη Ελπίδα, Κιοσελάκη Εύα
🥈2Χ ΟΠΕΝ MIX: Μουρατίδου Λιλα, Μαλιούφας Ιωάννης
🥉1Χ Αρχαρίων Κορασίδων: Τσομπανάκη Κυριακή
🥉2- Νεανίδων : Χοντου Μαρία - Παλάνη Εύα 
🔹4η θέση 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων: Αφοροζη Ραφαελα - Παλανη Κατερίνα 
🔹4η θέση 1Χ Αρχαρίων Παίδων: Καμαράκης Ιωάννης 
🔹4η θέση 1Χ Αρχαρίων Παίδων: Μητακίδης Δημήτρης
🔹4η θέση 2Χ Εφηβων : Μαλιούφας Ιωάννης - Τσαλκαντής Νίκος 
🔹4η θέση 2Χ Οπεν MIX : Γκοτσίδης Ηλίας - Καλαϊτζή Παναγιώτα
🔹8η θέση 2Χ Οπεν ΜΙΧ: Τσαλκαντής Νίκος - Χόντου Μαρία 
Και φέτος πραγματοποιήθηκε και το 2Χ Open Mix, όπου αθλητές γεννημένοι από 2009 έως κατηγορία Α-Γ είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν, ώστε να είναι από τους νικητές του 3ου έτους επαμειβόμενου επάθλου, εις μνήμη του εκλιπόντος αντιπροέδρου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Αρετάκη Θεοδωρου. Την απονομή την έκανε η οικογένειά του στο  πλήρωμα του ΝΟΚΑΤ Κυριζόπουλο Σπύρο και Καρυώτη Στέλλα. Την 2η θεση κατέκτησε το πλήρωμα του ΝΟΓ η Μουρατίδου Πασχαλίνα και Μαλιούφας Ιωάννης και την τρίτη θέση το πλήρωμα του ΝΑΟΚΘ Δαφνάκης Στέφανος και Μπόγα Μικέλα. Το πρώτο πλήρωμα έχει τη δυνατότητα να δωρίσει ένα συμβολικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. 
Πολυνίκης Όμιλος αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης με 10 χρυσά, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα.
Τέλος, κατά την διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκε και η Βράβευση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελίας Φράγκου από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Δόντση για την τρίτη ευρωπαϊκή θέση που κατέκτησε στο 1Χ Γυναικών Κ23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 για το 2024 και την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23.
Επιπλέον με την παρουσία τους μας τίμησαν οι βουλευτές Πέλλας κ. Γεώργιος Καρασμάνης και κ. Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Δημήτρης Δαμασκούδης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δόντσης Νίκος, ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Ιωάννης Βράμπας και ο έφορος ομάδων της ΕΚΟΦΝΣ κ. Παπαγιάννης. 
Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης παραβρέθηκε στην έναρξη των αγώνων.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , τα σωματεία που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους για ακόμη μια χρονιά και έκαναν με την παρουσία τους τους αγώνες μας πετυχημένους, τους διαιτητές που με την υπομονή τους κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα των αγώνων, τους εθελοντές μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας σε κάθε διοργάνωση και σε όλους τους φιλόξενουμενους γονείς και φίλους της κωπηλασίας που επισκέφτηκαν τον Λουδία και απόλαυσαν τους αγώνες, καμαρώνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες. 
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που με την προσφορά των προϊόντων τους και την οικονομική τους στήριξη μας βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:  
🔹Alterra S.A 
🔹Ρόδι hellas POM STAR -  Κασσιδης Στέφανος 
🔹Vinegrek - Καμαράκης
🔹Καρασμανης bakery
🔹Πηγές Πέλλας Α.Ε 
🔹Γεωργαλάς
🔹Εξέλιξη του ευ του λόγου - Χατζηαβραμιδης Κωνσταντίνος 
🔹Tax Solution Center Χωραφάς Κωνσταντίνος
🔹Φράγκος ταπητοκαθαριστηρια 
🔹Camelino
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών σε κάθε διοργάνωση και μας προσφέρει όλα τα εχέγγυα μέσα για να αναδείξουμε το μοναδικό Ναυταθλητικό σωματείο του νομού Πέλλας, τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, ένα στολίδι για την περιοχή μας. 
Καθώς επίσης και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που μας στηρίζει σε κάθε δράση μας και που με τις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζαμτζή ο Λουδίας βρίσκεται στις ιδανικές συνθήκες για κωπηλασία.
ΝΟΓ













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.