Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών



- Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

Τους χώρους και τις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών επισκέφθηκε, ενόψει των εγκαινίων της (Παρασκευή 6.9.2024, 8.30 μ.μ.), ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης μαζί με τους Αντιδημάρχους Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστα Δεληγιαννίδη, Ανάπτυξης Νίκο Δόντση, υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, την Δημοτική Αστυνομία και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξεταστεί η τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους χώρους.
Ο κ. Φουντουκίδης συναντήθηκε με εκθέτες παραγωγούς, εμπόρους και επαγγελματίες, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ποιοτική αναβάθμιση που έγινε φέτος συνολικά στον χώρο.

Να σημειωθεί ότι από τη νέα Δημοτική Αρχή δόθηκε "αέρας ανανέωσης" στην Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών, με καινούργιες και σύγχρονες κατασκευές, με στατική επάρκεια στα περίπτερα για την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, με νέα διάταξη των χώρων, με μεγαλύτερη καλαισθησία και με τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.

Πλήθος εκθετών και χιλιάδες επισκεπτών αναμένεται να δώσει και φέτος για άλλη μια χρονιά το παρόν στην Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Από το Γραφείο Τύπου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ποιοτική αναβάθμιση σε τσαντίρι γύφτικο. "Αέρας Ανανέωσης" Η Δημοτική αρχή πρέπει να λάβει αποφάσεις και η εμποροπανήγυρη να φύγει από το κέντρο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το σκεφτείς πιο ψύχραιμα η δημοτική αρχή ταιριάζει γάντι με την εμποροπανήγυρη.
      Τέρμα κακογουστιά.

      Διαγραφή
  2. Μαύρο χειμωνιάτικο πουκάμισο με 34 βαθμούς;
    Τι πίνει και δεν μας δίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο θεσμός της Εμποροπανήγυρης έρχεται από μία άλλη εποχή και στις μέρες μας όπως διεξάγεται είναι και κακόγουστος και δεν προσφέρει ουσιαστικά. Οι εκθέτες μπορεί να είναι ικανοποιημένοι αλλά τι γίνεται με την αγορά των Γιαννιτσών που υποφέρει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ πήγα στην εμποροπανήγυρη της Σκύδρας και αναρωτήθηκα μήπως βρίσκομε στα Τίρανα
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχολεία θα ανοίξουν. Οι διαβάσεις πεζών δεν φαίνονται. Μήπως να γίνει κάτι και γι' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκείνος ο περιπτεράς πήρε πάγκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέγοντας εκθέτες εννοεί πανηγυρτζήδες? Τι εκθέτουν ακριβώς, είδη λαϊκής αγορας πουλανε. Μεγάλο το φιάσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκείνος ο υποστηρικτής,αμερόληπτος, παιδική χαρά,φιλοζωος υποψήφιος την πήρε την ανάθεση για την φύλαξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και την πήρε... Εδώ δόθηκαν κατασκευές με απ' ευθείας ανάθεση σε αποτυχημένο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Καστεριδη για να τον έχει την επόμενη φορά μαζί του (ξεχνώντας τα όσα μύρια του έσερνε ο εν λόγω κύριος προεκλογικά). Αυτή η δημοτική αρχή είναι ένα κακόγουστο τσίρκο και σίγουρα μειωμένης αντίληψης. Ο ένας βρίζει τον άλλο και όλοι μαζί (πλην των γνωστών γλυφτών) τον δήμαρχο που με ύφος βλοσυρό και μαυροφορεμένος έλεγξε τον αύλειο χώρο του Δημαρχείου λες και τον είδε για πρώτη φορά. Ρε.. ποιοί μας διοικούν ως συνεχιστές του απίθανου - ανίκανου Στάμκου... Έτσι όπως πάνε το τραίνο θα τον κάνουν ήρωα στο τέλος τον νεκροθάφτη πρώην δήμαρχο Πέλλας αυτά τα κορόιδα... ΖΖΖ

      Διαγραφή
  10. ....και....είμαστε για τα πανηγύρια😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.