Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης & Προγραμματισμού Δήμου Πέλλας Νίκου Δόντση, στον Δήμο Αλμωπίας



Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλμωπίας, Νίκο Παρούτογλου, πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας, Νίκος Δόντσης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στο Δημαρχείο, στην Αριδαία.

Στην εποικοδομητική συνεργασία που είχαν, συζητήθηκαν θέματα όπως η άρδευση, η τοπική ανάπτυξη, αλλά και η διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Σχετικά με αυτό το ζήτημα, που ταλανίζει πολλούς Δήμους στη χώρα, ειδικά στο Δήμο Πέλλας ξεκίνησε και συνεχίζεται μια προσπάθεια που το αποτέλεσμά της είναι εμφανές μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών. 

Επίσης, στο πλαίσιο της ανάπτυξης διαδημοτικών συνεργασιών για ζητήματα που αφορούν τους δύο Δήμους ο κ. Δόντσης συναντήθηκε και με τον συνάδελφό του, Αντιδήμαρχο Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλμωπίας, Δημήτρη Κωτσόπουλο.

Η επίσκεψη του κ. Δόντση στην Αλμωπία είναι συνέχεια της σχέσης συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο Δήμων με πρωτοβουλία των Δημάρχων Στάθη Φουντουκίδη και Νίκου Παρούτογλου για την εξυπηρέτηση κοινών στόχων στην ανάπτυξη των δύο Δήμων, με συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.