Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατό του Χασάν Νασράλα



Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τη δολοφονία του ηγέτη της Χασάν Νασράλα σε μια μαζική αεροπορική επίθεση σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Βηρυτού, το βράδυ της Παρασκευής και δεσμεύθηκε να συνεχίσει τη μάχη εναντίον του Ισραήλ.

Στην «καρδιά» της Βηρυτού ακούγονται ήδη πυροβολισμοί, ως «απάντηση» στον θάνατο του Νασράλα, ενώ η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς ανέφερε σε μια ανακοίνωση ότι θρηνεί τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ. «Το μόνο που θα πετύχει το Ισραήλ με τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα είναι να δυναμώσει περισσότερο την αντίσταση εναντίον του καθεστώτος του Ισραήλ», αναφέρει η οργάνωση.

Αντίδραση υπήρξε και από το Ιράν που υποστηρίζει ότι θα συνεχιστεί ο δρόμος που χάραξε ο Χασάν Νασράλα εναντίον του Ισραήλ.

Το Ισραήλ έχει καταφέρει να εξουδετερώσει το 90% της ηγεσίας της Χεζμπολάχ και όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει έτοιμη αντικατάσταση που θα βρεθεί και θα πάρει τη θέση του Νασράλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί 32 χρόνια ηγέτης διαμόρφωσε τη Χεζμπολάχ σε αυτό που είναι τώρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.