5.9.24

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γιαννιτσών: Επανεκκίνηση με εργασίες καθαριότητας στην περιοχή του Πλατανότοπου


Ξεκίνησε με το τέλος του καλοκαιριού τις δράσεις της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γιαννιτσών. 
Συγκεκριμένα, μέλη της Ομάδας προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού χθες Τετάρτη (04-09-2024), στις 6.00 το απόγευμα, με σημείο εκκίνησης το σούπερ μάρκετ ΜΕΤΡΟ και με κατεύθυνση τον Πλατανότοπο.

Σε σχετική ανάρτησή της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Γιαννιτσών, χθες το απόγευμα, επισήμανε τα εξής:
"Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.
Σήμερα το απόγευμα, η ομάδα μας κάπως μουδιασμένα και δειλά δειλά, μετά και από τον παρατεταμένο καύσωνα του καλοκαιριού που δυστυχώς ακόμη κρατεί, ξεκίνησε τις δράσεις της.
Αισίως μπαίνουμε στην τρίτη περίοδο των δράσεων μας, η οποία οργανωμένα ξεκίνησε το έτος 2022.
Τα μέλη της ομάδας μας είναι 17 και ελπίζουμε φέτος τουλάχιστον να διπλασιαστούν.
Οι ενημερώσεις σχετικά με τους στόχους τις δράσεις, τις ημέρες και ώρες των δράσεων θα αναρτούνται στην σελίδα μας, οπότε θα μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα για την επόμενη δράση.
Τα μέλη μας και πάλι σας καλούνε να πλαισιώσετε την ομάδα μας και να συμμετάσχετε στις εργασίες της.
Για κάποιους επιχειρηματίες που θέλουν να μας στηρίξουν, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα μέσα που χρεισημοποιούμε είναι αναλώσιμα και κατά καιρούς θέλουν αντικατάσταση.
Τα μέσα αυτά είναι: τσιμπίδες περισυλλογής, γάντια εργασίας, σακούλες μεγάλες μαύρες σκουπιδιών όπως επίσης κάποια φωσφορούχα γιλέκα και καπέλα.
Εμείς κάθε προσφορά την αναρτούμε στην σελίδα μας.
Αγαπητοί φίλοι σας περιμένουμε και θα χαρούμε παρά πολύ να σας δούμε στις δράσεις μας σε μια συνεργασία αγάπης και προσφοράς στο περιβάλλον και τον τόπο μας.
Καλό βράδυ."

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.