Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει την Παρασκευή τις «πύλες της» η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών -Τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη



Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 «ανοίγει τις πύλες της» η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών και ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 8 ημέρες που διαρκεί, χιλιάδες επισκέπτες, από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. 

Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, που φέτος θα λειτουργήσει σε ανανεωμένες εγκαταστάσεις και με άλλη διάταξη των χώρων των εκθετών, θα πραγματοποιηθούν, στις 8.30 το βράδυ, από τον Δήμαρχο Πέλλας Ευστάθιο Φουντουκίδη, παρουσία εκπροσώπων της εκκλησίας, πολιτικών, και των τοπικών αρχών. 

Να σημειωθεί ότι θα προηγηθεί πατινάδα που θα ξεκινήσει από την πλατεία Γκόνου Γιώτα και θα διασχίσει την οδό Χατζηδημητρίου, με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων από το Δήμο Πέλλας τα οποία θα κατευθυνθούν στο Δημαρχείο, με τελικό προορισμό το Ανοιχτό Θέατρο, όπου και θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, αμέσως μετά τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης.

Πλήθος εκθετών και χιλιάδες επισκεπτών αναμένεται να δώσει και φέτος  για άλλη μια χρονιά το παρόν σε αυτόν τον θεσμό, ο οποίος όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πέλλας, «δεν είναι απλώς ένας χώρος αγοραπωλησίας προϊόντων, είναι μια γιορτή της τοπικής μας παράδοσης, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας».

Η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Από το Γραφείο Τύπου







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Κρίμα, περιμέναμε περισσότερα από τον νέο δήμαρχο. Η ανανέωση του θεσμού έφτασε μόνο μέχρι στις νέου τύπου παράγκες και πουθενά άλλου, λες και αυτό ήταν το πρόβλημα. Μια από τα ίδια , στον ίδιο χώρο αναμέσα σε κατοικίες, μη λαμβάνοντας και αυτός ο δήμαρχος υπόψη τους πολίτες της περιοχής που είναι αναγκασμένοι να υπομείνουν για άλλη μια χρονιά να κατουράνε οι εκατοντάδες επισκέπτες στις άυλες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό μέσα σε 9 μήνες. Μην περιμένεις να δεις αλλαγή χώρου για τουλάχιστον ακόμα περίπου 2 χρόνια. Όταν ξεμπερδέψουν με το Φιλιππάκου στο Τσαλί και τα γραφειοκρατικά του, τότε θα μετακινηθεί. Μέχρι τότε, καλές και αυτές έστω οι αλλαγές

      Διαγραφή
    2. 11:44 ΄ αφήστε την αγονη και επιφανειακή κριτική μόνο και μόνο για να κάνετε στείρα αντιπολίτευση αλλά αυτή πρέπει να συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες προτάσεις.

      Διαγραφή
    3. Καμμία αντιπολίτευση, τα γεγονότα εκφράζω σαν πολίτης της πόλης με βάσει τα προεκλογικα λεγόμενα του νέου δημάρχου.

      Διαγραφή
    4. 1:35 μην είσαι άγονος και στείρος. Τις προτάσεις τις είχε εξαγγείλει ο νέος δήμαρχος, άσχετα που δεν τις έκανε.

      Διαγραφή
  2. Θέληση να υπάρχει και υπήρχε ο χρόνος. Αφορμές για καθυστερήσεις ένα σωρό, αν υπήρχε βούληση θα είχε γίνει ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη λύση είναι η μετεγκατάσταση στο χώρο απέναντι από το Σκλαβενίτη στα φανάρια προς Αξό_Αμπελειές.Χώρος υπάρχει και βρίσκεται εκτός αστικού ιστού.
    Αρκεί να υπάρχει βούληση από την εκάστοτε δημοτική αρχή.Δεν μπορεί να υποφέρει ένα μεγάλο μέρος της Πόλης για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα μερικών σουβλατζίδικων. Τα υγειονομικά μέτρα που αφορούν τα παραπάνω καταστήματα είναι ανύπαρκτα,δεν υπάρχουν στο χώρο επαρκείς χημικές τουαλέτες.Όσο για τα εμπορικά προϊόντα ...που υπάρχουν στους πάγκους....βασίλειο της μαϊμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι προσφέρει αυτή η εμποροπανήγυρη; Έχω χρόνια να πάω. Φτάνει πια, καταργήστε την. Όλη η φασαρία για να δουλέψουν ψητοπωλεία και καντίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.