13.9.24

Ο Παύλος Πολάκης για τα εσωκομματικά του κόμματος και την υποψηφιότητά του (βίντεο)


Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για τα εσωκομματικά του κόμματος και την υποψηφιότητα του για την ηγεσία. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη: 

2 σχόλια:

  1. Να λάβει θέση η συντρόφισα Ζήνα και ο σύντροφος Σμίας καθότι είναι οι μόνοι εναπομείναντες από τον ηρωϊκόν θίασον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του 2015, όστις ενέπνευσε τις χιλιάδες των πελλιωτών οι οποίοι με απαράμιλλο θάρος, ιδίοις χρήμασοι και εποχούμενοι δικών των οχημάτων παρεύλαναν εβδομαδιαίως εις Θεσσαλονίκην, διατρανώνοντας το πατριωτικόν καθήκον υποστηρίξεως της λαϊκής κυβερνήσεως, απέναντι στους βάσταΣόιμπλε και κράτα Γέρουν μενουμεΕυρωπαίους.
    Να λάβουν θέσιν ώστε να κανονίσουμε και ημείς οι ψηφοφόροι την θέσιν μας, καθότι έλαβαν και πλέον των 5000 ψήφων, έχοντες να αντιμετωπίσουν την επάρατον υποψηφιότηταν της Θεοδώρας Τζάκρη την οποία με σθένος αντιπαλήλθαν την περίοδον ταύτην, ασχέτως εάν εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, την υπηρετήσαν από πλείστες όσες αμοιβόμενες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος ξανά ψήφο σε εσάς δεν θα πάρω
    Γυρίζω σε Μητσοτάκη χίλιες φορές.τα πουλήσετε όλα και μας κορόιδεψε.μητσοτακης δαγκωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.