Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ο Στέλιος και η Δέσποινα στην Κρύα Βρύση (βίντεο)



Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν το βράδυ του Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Κρύα Βρύση, η Δέσποινα Παπαδάκη και ο Στέλιος Καζαντζίδης που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώπιον συγγενών και φίλων.
Μετά τη γαμήλια τελετή ακολούθησε η δεξίωση των καλεσμένων σε γνωστό κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στα Γιαννιτσά. Προσκεκλημένοι από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ευχήθηκαν στους νεόνυμφους "βίον ανθόσπαρτον".    
Στο χορό, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης υπό τους ποντιακούς ήχους του πολυτάλαντου λυράρη Κώστα Φιουνίδη. 
"Βροχή''… έπεφταν τα δολάρια για τις μουσικές παραγγελιές, κάτι που συνηθίζεται σε γάμους και προ γλέντια στην Κρύα Βρύση, ύστερα από επινόηση μετανάστη από την Κρύα Βρύση στην Αμερική. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.