Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε: Ανακοίνωση προς τους πολίτες της Αλμωπίας σχετικά με τη χρήση γεωραντάρ



Αγαπητοί συμπολίτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ερευνητικές διαδικασίες που να διεξάγονται στην περιοχή μας με τη χρήση γεωραντάρ. Οι έρευνες αυτές αποσκοπούν στην καλύτερη κατανόηση και διαχείριση των φυσικών πόρων μας, ενώ αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των υποδομών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι κύριοι στόχοι των ερευνών είναι οι εξής:

1. Εξακρίβωση της τοποθεσίας της πηγής και του δικτύου της, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας τους, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του φυσικού πόρου.

2. Εξέταση της γεωμορφολογίας των πετρωμάτων, που θα μας βοηθήσει στην αξιολόγηση της στατικότητας του υπεδάφους και τη δημιουργία μιας πιο ασφαλούς και ανθεκτικής υποδομής.

3. Όλες οι έρευνες πραγματοποιούνται με γνώμονα την προστασία του φυσικού πόρου, εξασφαλίζοντας ότι οι δραστηριότητές μας δεν θα επηρεάσουν το περιβάλλον αρνητικά.

4. Οι ερευνητικές μας προσπάθειες ενδέχεται να αναδείξουν ασφαλείς τρόπους εκμετάλλευσης άλλων φυσικών πόρων, ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και προσφέροντας νέες δυνατότητες.

5. Η αποτύπωση των ευρημάτων σε τοπογραφικό διάγραμμα θα συμβάλει επίσης στην πλήρη νομιμοποίηση της Λουτρόπολης, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ενέργειες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία της επιχείρησής μας, και γίνονται με σεβασμό στη φύση και τη μακροχρόνια ανάπτυξη της περιοχής μας.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της έρευνας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση, Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Που αποσκοπεί η ερώτηση σας? Δηλαδή εάν σας δώσουν το όνομα μιας εταιρείας σας καλύπτει?

      Διαγραφή
  2. ΔΊΚΙΟ ΈΧΕΙ Η ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑ,,, ΜΕΤΆ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΎ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;".. ΌΠΟΥ ΜΠΉΚΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ή ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΛΆ ΕΊΔΕ ΚΆΠΟΙΟΣ;;; ΠΟΙΟΊ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΥΤΆΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΈΛΙ;;; ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΦΉΣΤΕ ΚΆΤΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΩΣ ΔΏΡΟ ΘΕΟΎ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΦΎΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξήγητη η ενέργεια σας. Τα Λουτρά τα κλείσατε για ένα μήνα. Τότε είχατε μια δικαιολογία να το είχατε πρλαξει και το παραβλέψατε. Ξαφνικά θυμηθήκατε να κάνετε αυτήν την ενέργεια. Γιατί τώρα κξ όχι τον Ιούλιο; Επιπρόσθετα, τί ενοείτε αναφερόμενοι στις παραγράφους από 1 έως 5; Ότι αυτά δεν υπάρχουν; Να είσθε ειλικρεινείς και διαφωτιστικοί. Όλα όσα γράφετε, ως προαπσιτούμενα, μήπως ήδη υπάρχουν από παλιότερες δημόσιες υπηρεσίες κι έρευνες; Διευκρλινηση απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.