Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Πιερρακάκης: Μια ημέρα αποβολή στην εμφανή κατοχή και χρήση κινητού – Όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο



Στην έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς και στο θέμα των κινητών τηλεφώνων που θα μένουν πλέον εκτός τάξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Ασχοληθήκαμε πολύ με το μπούλινγκ (…) Βλέπουμε ότι έχει αυξηθεί ουσιαστικά το μπούλινγκ στα σχολεία. Άπαξ και βιντεοσκοπηθεί ένα παιδί σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή του -όπως έχει προκύψει σε περιστατικά τα οποία έχουν έρθει στην προσοχή μας- μαθητής / μαθήτρια που βιντεοσκοπεί, θα αλλάζει σχολείο», είπε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας.
Ειδικότερα για την χρήση κινητών στα σχολεία ο Κυριάκος Πιερρακάκης τόνισε ότι «υπήρχε και παλιά μια εγκύκλιος που απαγόρευε τα κινητά τηλέφωνα (που την είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι υπουργοί Παιδείας). Δεν υπήρχε πλαίσιο συνεπειών. Αυτή είναι η αλλαγή που κάνουμε. Έτσι, στην εμφανή κατοχή και χρήση προβλέπεται η ποινή της μιας μέρας αποβολή».

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για τις επιπτώσεις τους μπούλινγκ της κυβέρνησης καθώς και των βουλευτών που την υποστηρίζουν προς τους ιθαγενείς φτωχούς πολίτες θα ασχοληθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είσαι πασοκ βλέπεις όλο πράσινα άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι να'ναι όνειρα ονειρεύεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ισχύσει και η αξιολόγηση στους ανίδεους καθηγητες.και τα τσιγάρα που κάνουν παίζοντας με τα κινητά τους στις αυλές των σχολείων.και ΓΕΣ ώρες μάθημα παραπάνω δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.