25.9.24

Ίλον Μασκ για τις φήμες περί ειδυλλίου με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι: «Καμία απολύτως ρομαντική σχέση μαζί της»


Ο Ίλον Μασκ τοποθετήθηκε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούν σε ειδύλλιο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, σε συνέχεια θερμών, κατά πολλούς, εναγκαλισμών σε επίσημο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κροίσος επιχειρηματίας είχε πει ότι η πρωθυπουργός της Ιταλίας ήταν «ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά», με την ίδια να τον αποκαλεί «πολύτιμη ιδιοφυΐα».

Ο Ίλον Μασκ αρνήθηκε, με ανάρτησή του, οποιοδήποτε ειδύλλιο μεταξύ αυτού και της Ιταλίδας πρωθυπουργού., γράφοντας χαρακτηριστικά στο Χ:

«Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

3 σχόλια:

  1. Δεν το κάνει για τα λεφτά του, είναι sapiosexual.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπήρξαν και πιό άρρωστες που ερωτεύτηκαν τον Κορνήλιο Καστοριάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να θέλει να μεταναστεύσει στον Άρη, παρέα με αρσενικό ρομπότ του Μασκ που του μοιάζει και θα πετάει έξυπνες ατάκες στο X, ενώ το Tesla όχημα της την καθοδηγεί αυτοοδηγούμενο σε μια αποικία ομοίων της, όπου θα σχεδιάζουν αποικίες ανθρώπων στην Αλβανία από τις πρώην αποικίες της Ιταλίας στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.