Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος



Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός «Το Σπίτι του Ηθοποιού», όπου έγραψε τα εξής: «Σήμερα το πρωί στις 11:30 δυστυχώς χάσαμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο… Η είδηση αυτή μας γέμισε όλους μεγάλη θλίψη. Καλό σου ταξίδι Γιάννη…».

Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Μόρτζος νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας. Αντιμετώπιζε για χρόνια, προβλήματα με την καρδιά του. Το 2015, είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας, για την οποία, ωστόσο, είχε αναφέρει σε δηλώσεις ότι παρέμεινε στην εντατική για 50 ώρες.

Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1940 στη Σάμο. Ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης, ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Το θέατρο της Δευτέρας» και τις ταινίες «Μοιραία σχέση» (2009) και «Mou mou» (1995).

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έλαβε συμμετοχή επίσης, σε γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.