Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς: Εργασίες συντήρησης και παρεμβάσεις βελτίωσης υποδομών σε σχολεία του Δήμου Έδεσσας (φωτο)



Συνεχίζονται από το Δήμο Έδεσσας οι εργασίες συντήρησης και οι παρεμβάσεις βελτίωσης υποδομών και αποκατάστασης βλαβών στα σχολεία του Δήμου για "καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες διδασκαλίας στη νέα σχολική περίοδο", Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Θωμάς, "ολοκληρώθηκαν μέχρι σήμερα οι -απαραίτητες- εργασίες ελαιοχρωματισμού, συντήρησης και επισκευών, όπου απαιτούνταν".
Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντιδημάρχου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
"Προσηλωμένη στο στόχο της και πιστή στις προτεραιότητές της, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις εργασίες συντήρησης και τις παρεμβάσεις βελτίωσης υποδομών και αποκατάστασης βλαβών στα σχολεία του Δήμου Έδεσσας για καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες διδασκαλίας στη νέα σχολική περίοδο.
Στο πλαίσιο αυτό η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας ολοκλήρωσε μέχρι σήμερα τις -απαραίτητες- εργασίες ελαιοχρωματισμού, συντήρησης και επισκευών, όπου απαιτούνταν και συγκεκριμένα στα παρακάτω σχολεία:
- 2ο Δημοτικό σχολείο: Συντήρηση στα λούκια, συγκόλληση στα κάγκελα, αντικατάσταση κεραμιδιών
- 4ο Δημοτικό σχολείο: Σοβάτισμα εξωτερικών τοίχων, περίφραξη με συρματόπλεγμα 
- 8ο Δημοτικό σχολείο: Αντικατάσταση φθαρμένων ξύλινων δοκών, χτίσιμο σωλήνα αποχέτευσης 
- Δημοτικό σχολείο Κάτω Γραμματικού: Αντικατάσταση σπασμένου τζαμιού, αντικατάσταση φθαρμένων ξύλινων δοκών
- Ειδικό Δημοτικό σχολείο Έδεσσας: Επισκευή εσωτερικών πορτών, κατασκευή καινούργιας πόρτας 
- 9ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας: Συγκόλληση στα κάγκελα 
- 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας: Αντικατάσταση με plexiglass σπασμένων τζαμιών και απομάκρυνση οικοδομικών υλικών από εργασίες που είχαν γίνει για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών 
- Γυμνάσιο - Λυκειακές τάξεις Άρνισσας: Aντικατάσταση της περίφραξης σε σημείο που είχε καταστραφεί και τοποθέτηση βρύσης
- 3ο γυμνάσιο Εδεσσας: Βάψιμο ιστού της σημαίας και επανατοποθέτηση σχοινιών
Φυσικά, οι επιδιορθώσεις στα σχολεία συνεχίζονται καθώς υπάρχει ανάδοχος εργολάβος που θα επιδιορθώσει άμεσες επισκευές.
Συνεχίζουμε με τα Δημοτικά σχολεία στις υπόλοιπες Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας και της Έδεσσας.
Στόχος μας οι συνθήκες για τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς να είναι οι καλύτερες και τα σχολεία του Δήμου μας να λειτουργούν με ασφάλεια."













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Καλά πάτε καλά εκεί στο δήμο δηλαδή τι το σπουδεο κάνατε και το βγάζετε στο διαδύκτιο και στις εφημερίδες το αυτονόητο μεγάλη δουλειά κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι προηγούμενη δημοτική αρχή, μπήκε σε προγράμματα χρηματοδότησης και έκανε θερμομονώσεις και αντικαταστάσεις θυρών και παραθύρων στα σχολεία και δεν έκαναν τόσο ντόρο, όσο αυτοί που ασχολούνται με μερεμετια, Βαγγέλη , δεν σε εξέλεξαν να αλλάζεις σπασμένα τζάμια και λούκια, αλλά να φέρεις κανένα έργο στον δήμο μας, γιατί μέχρι τώρα, 9 μήνες δηλαδή δεν έχει κουνηθεί , φύλλο.

      Διαγραφή
  2. Πλάκα μας κάνετε.; Σοβατισατε και βάψατε 20 τ.μ. . Κολλήσατε πέντε κάγκελα και βάλατε σύρμα άλλα είκοσι μέτρα . Καθαρίσατε κάτι λούκια και αλλάξατε λίγα κεραμίδια . Βάψατε και ένα στύλο σημαίας.
    Αρε πλάκα με κάνετε; Και το διαφημίζεις κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέλη καλή η φωτογραφεία πρώτη πρώτη από το 8ο Δημοτικό Έδεσσας, αλλά ακριβώς πίσω από εκείνο τον τοίχο υπάρχουν οι τουαλέτες ενός σχολείου 200 μαθητών τα υδραυλικά των οποίων βρίσκονται σε μαύρο χάλι και βγάζουν υγρασίες στον τοίχο.
    Από ότι έχω πληροφορηθεί το γνωρίζετε, αλλά απόφαση να λυθεί το πρόβλημα ακόμα δεν έχετε πάρει.
    Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα που από ότι φαίνεται άπτονται και θεμάτων υγιεινής ή λάθος κάνουμε.
    Αναμένουμε ....άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εσείς εκεί στον δήμο, δεν ντρέπεστε; Μας δείχνετε φωτογραφίες που σοβατισατε μια τρύπα στις σκάλες και κόψατε τα χόρτα στα σχολεία; Γι'αυτό σας ψηφίσαμε; Ου να μου χαθείτε, άχρηστοι,τα. βγάζουν και φωτογραφίες, αντί να ντρέπονται για την ανικανότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σας ρε ξεφτυλες τι κάνατε?τι κάνετε ένα τίποτα.μονον για τσίπουρα να γεμίσει το κούφιο το κεφάλι είστε και να κατηγορείτε αυτοί είστε.σα δε ντρεπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος υπάρχει πουθενά;τα βλέπει αυτά που προβάλουν ως έργα τεράστια και δεν τους τραβάει τα αυτιά.η μήπως αετό πετάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια κατάντια και ξεφτίλα σε αυτήν την πόλη, 9 μήνες και δεν κάνουν ούτε τα βασικά ,καλά να πάθουμε, μετάνιωσα που σας ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.