Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ''καρδιές'' του Δήμου Πέλλας γεμίζουν με καπάκια



Στην δημιουργία δικτύου ειδικών κάδων σε σχήμα καρδιάς για την συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, προχώρησε ο Δήμος Πέλλας σε 12 σημεία των Γιαννιτσών και σε 11 σημεία άλλων κοινοτήτων. 

Τα πλαστικά καπάκια αποτελούν από πηγή μόλυνσης του περιβάλλοντος και ο Δήμος Πέλλας συμβάλλει στην αποτροπή τους και στην αύξηση της ανακύκλωσης των πλαστικών απορριμμάτων. Παράλληλα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Πέλλας για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Ειδικότερα, έχουν τοποθετηθεί κάδοι σε σχήμα καρδιάς:

Στα Γιαννιτσά (11 σημεία):

Κλειστό Γυμναστήριο, Πεζογέφυρα, Πλατεία Νέας Τραπεζούντας, ("Τσαλί"), Πλατεία Π. Σφαγεία, Πολύκεντρο- Πεζόδρομος, Πάρκο Αγ. Γεωργίου, Πάρκο "Φιλίππειο", Πλατεία Γκόνου Γιώτα, Πάρκο Δημαρχείου, Νοσοκομείο Γιαννιτσών, Πεζόδρομος (έναντι καταστήματος "Γερμανός")

Στις Δημοτικές Κοινότητες (12 σημεία):

Καρυώτισσα, Δροσερό, Άθυρα-Κοινότητα, Πέλλα, Νέα Πέλλα, Αραβησσός – ΚΕΠ, Εσώβαλτα, Πλατεία Κρύας Βρύσης, Γαλατάδες, Παλαίφυτο, Λεπτοκαρυά και Δαμιανό.

Το πρόγραμμα τοποθέτησης των "καρδιών" ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών υλοποιείται υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πέλλας. 

Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.