10.9.24

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας - Τα θέματα


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2024 κι ώρα 14:00΄,έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω δέκα πέντε θέματα:

1.Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024. Δημιουργία ΚΑ εσόδων – εξόδων για τη σύσταση και διαχείριση πάγιας προκαταβολής στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

2.Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2024.

3.Έγκριση τοποθέτησης 1 νέου ιστού Φ.Ο.Π. με 1 Φ.Σ. στη Δ.Κ. Σκύδρας.

4.Έγκριση αμοιβής του δικηγόρου Μακρή Ιωάννη για τη δικαστική εκπροσώπηση του Δήμου Σκύδρας στο πλαίσιο της αντιδικίας με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΟΜΙΚΗ ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε.» ενώπιον του Αρείου Πάγου και εξειδίκευση πίστωσης.

5.Έγκριση της αμοιβής του δικηγόρου Μακρή Ιωάννη για την εκπροσώπηση του Δήμου Σκύδρας για την άσκηση αγωγής απόδοσης μισθίου ενώπιον του Πρωτοδικείου Έδεσσας και εξειδίκευση πίστωσης.

6. .Έγκριση της αμοιβής της δικηγόρου Κολοβού Κυριακής για την εκπροσώπηση του Δήμου Σκύδρας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου (ως β/βάθμιο δικαστήριο) και εξειδίκευση πίστωσης.

7.Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

8.΄Εγκριση συμφώνου – σύμβασης για το αρδευτικό δίκτυο Αλμωπαίου.

9.Έγκριση προσκύρωσης τμήματος δημοτικής έκτασης εμβαδού 36,30 τ.μ. στο αριθ.35 οικόπεδο κείμενο ΟΤ 66Α του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως οικισμού Σκύδρας και παραπομπή ή μη στη Δημοτική Επιτροπή για εξώδικο συμβιβασμό.

10.Έγκριση τοποθέτησης κολονακίων στο έρεισμα – εσοχή στην πλατεία Σαφραμπόλεως επί της οδού 24ης Ιουλίου.

11.Έγκριση κοπής δέντρων στις Δημοτικές Κοινότητες Δάφνης, Λιποχωρίου και Καλλίπολης οικισμός Σανδαλίου.

12.Έγκριση πρακτικού επιτροπής επιλογής βρεφών νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

13.Έγκριση δωρεάν παραχώρησης του Δημοτικού Γηπέδου Μανδάλου για τη διοργάνωση ημερίδας Ποντιακού Ελληνισμού στις 13/9/2024.

14. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης του Δημοτικού Γηπέδου Καλυβίων σε αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας.

15.Έγκριση δωρεάν παραχώρησης του μη λειτουργούντος Δημοτικού Σχολείου Νέας ζωής στον αθλητικό σύλλογο «ΣΚΥΔΡΑΪΚΗ ΠΥΓΜΗ».

2 σχόλια:

  1. Στο Ρίζο ούτε σκέπαστρο για στάση λεωφορείου δεν υπάρχει.Κανεις δεν ενδιαφέρεται.Οι ΑΞΙΟΙ και ΑΝΑΞΙΟΙ που ψηφίσαμε από τα καφενεία δεν βγαίνουν.Και τα αδέσποτα σκυλιά παρέλαση κάνουνΙσως παρελάσουν και στην εθνική εορτή 28 Οκτωβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι φίλος του αντιδημάρχου μπορεί να πάρεις και εσύ επιδοτήσεις χωρίς χωράφια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.