26.9.24

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επί σκηνής Ηρωδείου, το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν


Ώρες αγωνίας για την μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού τη Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη χθες επί σκηνής του Ηρωδείου την ώρα που τραγουδούσε. Στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της και η εγγονή της, όπως και ο στενός της φίλος Τάκης Ζαχαράτος.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει τη σκηνή, κάτι που είχε αναφέρει σε συνεργάτες της, όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός
Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.