Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Οι αυξήσεις των εισοδημάτων, η καλύτερη απάντηση στην ακρίβεια



Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά την ομιλία του στην ΔΕΘ, όπου ανακοίνωσε σειρά 45 μέτρων. Ως προτεραιότητες, ο πρωθυπουργός περιέγραψε την αύξηση των μισθών και την αναβάθμιση του ΕΣΥ ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών. «Δεν θα γυρίσουμε σε εποχές ελλειμμάτων» διαμήνυσε, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα του 2027 δεν μπορεί να έχει σχέση με το 2010.

Δείτε την συνέντευξη του πρωθυπουργού:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αναφέρει λοιπόν ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ότι: «Δεν θα γυρίσουμε σε εποχές ελλειμμάτων .... πως η Ελλάδα του 2027 δεν μπορεί να έχει σχέση με το 2010».
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, ο γιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εκλέγεται από τον Μάρτη του 2004 βουλευτής της ΝΔ, πρώτος μάλιστα σε ψήφους στη Β' Αθηνών!!!
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ψηφίσει ως βουλευτής και έχει αποδεχτεί όλα τα νομοσχέδια και τα μνημόνια τα οποία μας οδήγησαν ως εδώ, επίσης έχει εκτινάξει το χρέος του κόμματος του σε σχεδόν μισό δις Ευρώ και της χώρας μας σε πάνω από 400 δις, υποθηκεύοντας το μέλλον μας σε ξένους.
    Το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές του νομού μας, έναν και μία προς έναν. Έχουν ψηφίσει μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους τους, οι οποίοι υποδουλώνουν την χώρα μας και εμάς τους ίδιους.
    Όταν λοιπόν ψάχνουμε τους άμεσα υπευθύνους για την κατάντια της χώρας μας, ξέρουμε που μπορούμε να απευθυνθούμε, πρωτίστως σε αυτούς που τους γλείφουνε και τους ψηφίζουν, δευτερευόντως στους ίδιους. Τους γνωρίζουμε από τα πανηγύρια, τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, τις επισκέψεις σε κατεστραμμένα από το χαλάζι χωράφια και κυρίως από δελτία τύπου για τοπικά έργα, όπως φράγματα, αεροδρόμια και δικαστικά μέγαρα, τα οποία εδώ και δεκαετίες ανακοινώνονται και ποτέ δεν υλοποιούνται.
    Αυτά όμως τα οποία υλοποιούνται είναι όλες οι αντεθνικές, αντικοινωνικές, αντεργατικές νομοθεσίες τις οποίες έχουν ψηφίσει όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές του νομού μας. Από εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας, μέχρι αντεργατικά νομοθετήματα και απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας.
    Όσοι λοιπόν από εμάς, που είμαστε πλειοψηφία ευτυχώς, δεν έχουμε καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
    Για τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, η ιστορία έχει ήδη δείξει το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι μάλλον πρέπει να αλλάξεις χάπια....

      Διαγραφή
    2. Εσύ παίρνεις υπόθετα ή υπογλώσσια;

      Διαγραφή
  2. Το φιλαράκι μια χαρά τα λέει μήπως εσένα πρέπει να σε δει κανένας ψυχιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ψυχίατρος μπορεί να τον βοηθήσει.
      Τέτοιες συμπεριφορές, λόγω εγκεφαλικής σύγχυσης, έχουν καταγραφεί ως ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων κατά του κορόιδοϊού που αβαντάρησε ο Κούλης

      Διαγραφή
  3. Ο 7.75 αποκλείεται να διάβασε όλο το σχόλιο γιατί δεν φτάνει το ριμαδ το μυαλό του ως εκεί απλά είπε να γράψει κάτι ο 4.56 και λίγα έγραψε αλλά τι να πρώτο γράψεις για όλους αυτούς που δήθεν μας κυβερνούν μόνο για την τσέπη τους εργάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.