29.9.24

Με την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Αμέρικα» άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»


Η πολύβουη Νέα Υόρκη μέσα από ένα must read κοινωνικό μυθιστόρημα!

  Με το μυθιστόρημα «Αμέρικα» του Νίκου Βαβδινούδη άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων λόγου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» για το φθινόπωρο-χειμώνα.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου (Έδεσσα). 
Τον συγγραφέα παρουσίασε η Κατερίνα Αθανασίου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.
  Στην παρουσίαση συμμετείχε η θεατρική ομάδα του Ωδείου Δήμου Έδεσσας «Teatro-TeArte», η οποία  παρουσίασε μια χοροθεατρική δράση, βασισμένη στο βιβλίο.  
  Εμφανίστηκαν: Βλαδίκας Κωνσταντίνος, Γαϊσίδου Νιρέλα, Ιατρίδης Ηλίας, Μήτσκου Ξένια, Παλάσκας Χρήστος, Βελή-Κοσμά Ευαγγελία, Κώτας Γιάννης. Σκηνοθετική επιμέλεια, διδασκαλία: Γιούλη Πέτκου, Ευαγγελία Βελή Κοσμά, μουσική επιμέλεια: Ευαγγελία Βελή Κοσμά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.





3 σχόλια:

  1. Έρχονται καρναβαλια! Βλέπε φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καραγκιοζια βρωμισανε την εδεσσα.μονο για να ποζάρουν είναι.μαστε ρε κάνα σκουπιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε με αυτά που κάνετε όλοι οι Δήμαρχοι που περάσατε από αυτήν την πόλη, είμαστε για Ameriκa όλοι μας και να μη γυρίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.