Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σεμινάρια μητρικού Θηλασμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



''Προάγουμε τον μητρικό θηλασμό – Εκπαιδευόμαστε και υποστηρίζουμε''

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού του Νοσοκομείου, συνεχίζοντας την συστηματική προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού σχετικά με τα οφέλη του μητρικού θηλασμού καθώς και στην προώθηση υποστήριξής του ενισχύοντας τη γνώση, δίνει την δυνατότητα σε εγκύους να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σεμινάρια Μητρικού Θηλασμού.

Το πρόγραμμα διενεργείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών και οι ομιλήτριες είναι έμπειρα στελέχη, που θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο τηλέφωνο 2382350261 τις ώρες από 10:00 έως 13:00.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλεγχοι γίνονται ?
    και αν γίνονται, μήπως είναι όπως στα λούνα παρκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος έχει την ευθύνη για τέτοια φαινόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΕΥΡΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.