Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κομισιόν: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Μεταφορών και Τουρισμού



Την πρότασή της προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη σύνθεση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πενταετούς θητείας (2024-2029), ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, με τον Έλληνα προτεινόμενο επίτροπο Απόστολο Τζιτζικώστα να λαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού. Στον Γάλλο επίτροπο Στεφάν Σεζουρνέ η κ. Φον Ντερ Λάιεν προτείνει το χαρτοφυλάκιο της Βιομηχανικής Στρατηγικής, ενώ στον Ιταλό Ραφαέλε Φίτο εκείνο της Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων. Στην Τερέζα Ριμπέρα από την Ισπανία προτείνεται το χαρτοφυλάκιο της "Καθαρής, Δίκαιης και Ανταγωνιστικής Μετάβασης".

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που με την τοποθέτηση του Τζίτζι στην Ευρώπη θα βοηθήσει να φύγει η συμμορία που λυμαίνονται την ΠΚΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Τζίτζι επίτροπα Μεταφορών και Βόζενμπεργκ πρόεδρο της αντίστοιχης επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, μην περιμένετε και πολλά για τα Τέμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.