Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας: Παραδίδει ορθοπεδικά είδη σε όλη την Ελλάδα (φωτο)



Συνεχίζεται απρόσκοπτά η δράση του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Πέλλας  αφού, όπως μας ενημερώνει, εξακολουθούν να παραδίδονται ορθοπεδικά είδη σε όλη την Ελλάδα καθώς οι αποστολές της συλλογής των πλαστικών καπακίων συνεχίζονται κανονικά από διάφορα μέρη. 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
"Ο Σύλλογος μας μπορεί να ήταν κλειστός για τον Αύγουστο αλλά η δράση μας συνεχίζεται κανονικά ώστε να παραδίδει ορθοπεδικά είδη σε όλη την Ελλάδα αφού οι αποστολές της συλλογής των πλαστικών καπακίων συνεχίζονται κανονικά από διάφορα μέρη. 
Ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που στέλνουν τα πλαστικά καπάκια και πιστεύουν ότι όντως η προσπάθεια συλλογής δίνει άλλο νόημα στην λέξη "Συλλογή", ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ, για όσους μας χρειάζονται! 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ τις 98 μεταφορικές σε όλη την Ελλάδα που έχουν αποφασίσει να στηρίξουν με την δωρεάν μεταφορά των πλαστικών καπακίων και την δωρεάν μεταφορά των ορθοπεδικών ειδών. Τους είμαστε ευγνώμονες γιατί συγχρόνως με την δουλειά τους κάνουν και τις μεταφορές προς τον Σύλλογο μας και αντιστρόφως παραδίδουν ορθοπεδικά είδη.
Με εκτίμηση 
Εκ του Συλλόγου"




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.