Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπερψηφίστηκε από τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ η πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη



Με 163 ψήφους υποστηρίχθηκε η πρόταση μοφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που κατέθεσαν χθες οι «87» και στήριξε ο Παύλος Πολάκης. Απαιτούνταν 148 ψήφοι επί του συνόλου των 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, δηλαδή το 50%, και φέρεται η προταση μομφής να συγκεντρώνει περισσότερες ψήφους. 
Αυτό δρομολογεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία, η οποία θα περάσει και μέσα από το δρόμο Συνεδρίου, που θα προκηρύξει η Κεντρική επιτροπή και το οποίο θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών και τους υποψηφίους.

 Η δήλωση Κασσελάκη μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

"Είμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος. 
Είναι πρωτοφανές  στην πολιτική ιστορία του τόπου, η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. όσα πέρασα έναν χρόνο τωρα τα ξέρετε όλα
Φτάσαμε η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα να καταφεύγουν σε πρακτικές που δεν ταιριάζουν στις παραδόσεις της Αριστεράς, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τους φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ".

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.