16.9.24

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές από την Αδριανούπολη (φωτο, βίντεο)


Με ένα χρυσό, δυο αργυρά, ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 4η θέση επέστρεψαν οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Όμιλου Γιαννιτσών από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διοργανώθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας 14-15 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 
Η Μουρατίδου Λίλα τερμάτισε 1η στο 2Χ Κορασίδων με τη συναθλήτρια της Καρυώτη Στελλίνα (Ν.Ο.ΚΑΤ) μπροστά από τη Ρουμανία που τερμάτισε 2η και τη Τουρκία 3η, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα. 
Η Καλαϊτζή Παναγιώτα στο 4Χ Νεανίδων μαζί με τις συναθλήτριές της Διαβάτη Έλενα (Ν.Α.Ο.Κ), Φουρκιώτη Ελπίδα (Ν.Ο.ΚΑΤ), Μπιτούνη Λυδία (Ν.Ο.Π.Τ) τερμάτισαν 2ες πίσω από τη Ρουμανία και μπροστά από την Τουρκία κατακτώντας το Αργυρό μετάλλιο.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου οι επιτυχίες συνεχίστηκαν.
Η Μουρατίδου Λίλα (Ν.Ο.Γ) στο 4 Χ Κορασίδων μαζί με την Παπαρίζου Ελενη (Ν.Ο.Β.Α), Καρυώτη Στέλλα (Ν.Ο.ΚΑΤ) και Ντάνη Εριλία (Δ.Ν.Ο.Η.) τερμάτισαν 2ες κατακτώντας το Αργυρό μετάλλιο.
Η Καλαϊτζή Παναγιώτα (Ν.Ο.Γ.) στο 2Χ Νεανίδων μαζί με τη συναθλήτρια της Φουρκιώτη Ελπίδα (Ν.Ο.ΚΑΤ) τερμάτισαν 3ες κατακτώντας το Χαλκινο μετάλλιο.
Ο Μαλιούφας Ιωάννης στο 4Χ Εφήβων μαζί με τον Κουρκουρίκη Κυριάκο (Ν.Ο.Θ.), Πεταλιίδη Ηλία (Ι.Ο.Θ), Μαρούσος Τάσος (Ο.Ε.Α.Ν.Α.Β) τερμάτισαν 4οι χάνοντας για πολύ λίγο το χάλκινο μετάλλιο.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τον αθλητή του και τις αθλήτριες του για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στους μελλοντικούς αγώνες τους. 
Το μέλλον τους ανήκει και με την εντατική προσπάθεια, την προπόνηση και την προσήλωση στον στόχο τους υπό την καθοδήγηση των προπονητων τους θα κατακτήσουν πολλές επιτυχίες στο μέλλον. 
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί σας. Μας κάνατε πολύ περήφανους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.