Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάρης Δούκας σε Έδεσσα και Αριδαία: ''Ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ'' (φωτο)



Στην Βόρεια Ελλάδα συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα σε Έδεσσα, Αριδαία και Βέροια, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος συνοδευόταν από την πολιτευτή της Πέλλας Κική Παπαδάκη, εκτός των άλλων, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Γιάννη Τσεπκεντζή (Έδεσσας) και Νίκο Παρούτογλου (Αλμωπίας), με τους οποίους συζήτησε τοπικά προβλήματα.

Όπως και ο ίδιος επισήμανε, τόσο στην Αριδαία, όσο και στην ομιλία του στην Έδεσσα, "Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ανάστημα! Είμαστε όλοι στρατιώτες στον αγώνα να μεγαλώσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εκπροσωπήσουμε υπεύθυνα τον συμπολίτη μας στα καθημερινά και διαχρονικά προβλήματα. Και τούτο μόνο με  μια δημοκρατική έκρηξη μπορεί να συμβεί".

"Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα"

Να σημειωθεί ότι στη Βέροια συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης και συζήτησε τα προβλήματά τους. "Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα. Δεν ιδιωτικοποιείται. Στεκόμαστε απέναντι στην υποχρεωτική συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης - αποχέτευσης", τόνισε χαρακτηριστικά.

douk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Εκεί στο Δήμου Έδεσσας μην καμαρώνετε μόνο, βγάλτε φωτογραφίες ,,,,,,,,,,,,,, πως θα σας βοηθήσει το κεντρικό κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε ρε Δούκα έρανο πρώτα να απο αυτούς στις φώτο να φέρετε πίσω τα λεφτά που φάγατε.γιατι είναι του λαού κξεφτυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.