Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας



Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13:00΄ συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης::

1 10η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2024 Δήμου Αλμωπίας.

2 Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων Ο.Τ.Α. Α΄ & Β΄ βαθμού.

3 Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων , μέσω ΕΣΗΔΗΣ, και έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και όρων εκτέλεσης των συμβάσεων, και καθορισμός όρων διενέργειας διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔEΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) (για διάστημα δύο ετών)», και συγκεκριμένα για τις Ομάδες : Ομάδας 1: Τμήματα 1,2,3 , Ομάδα 2: Τμήμα 6 , Ομάδα 3: Τμήμα 7 , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή που θα προκύπτει μετά την ενιαία ποσοστιαία έκπτωση επί της εκατό (%)) επί της συνολικής εκτιμώμενης αξίας του ενδεικτικού προϋπολογισμού των προς προμήθεια ειδών έκαστης ΟΜΑΔΑΣ, στο σύνολο της καθαρής αξίας των τιμών του ενδεικτικού προϋπολογισμού των ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού της κάθε ομάδας.

4 Έγκριση πρόσληψης προσωπικού σε σχολικές μονάδες Δήμου Αλμωπίας για το διδακτικό έτος 2024-2025,συγκεκριμένα: - Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.& Δ.Β.Μ.-ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2 θέσεις ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας εσωτερικών χώρων, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας εννέα (9) μηνών - Γ.Γ.Ε.Ε.Κ & Δ.Β.Μ.-ΣΔΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 θέση ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας εσωτερικών χώρων, Μερικής απασχόλησης, διάρκειας εννιάμιση (9,5) μηνών

5 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού (Τακτοποιητικού) Πίνακα Εργασιών του έργου «Αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στην Τ.Κ. Σωσάνδρας».

6 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου "Εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Ανοικτού Σταδίου (Δ.Α.Σ.) Αριδαίας, Δήμου Αλμωπίας".

7 Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου Αλμωπίας.

8 Τροποποίηση της σύμβασης με τίτλο: «Αποκατάσταση βλαβών στις αρδευτικές γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια του δήμου Αλμωπίας» (ΑΔΑΜ: 24015160255 2024-07-19), σύμφωνα με το άρθρο 14 αυτής και την παρ. 4.5 της διακήρυξης (24014527106 2023-04-04 )

9 Ορισμός μελών επιτροπών παραλαβής έργων του Δήμου Αλμωπίας.

10 Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για τις δαπάνες που αφορούν τη διοργάνωση του 1ου Πολυθεματικού Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Οινογνωσίας και Τοπικών Προϊόντων έτους 2024.

11 Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στο Βέλγιο για την ετήσια συνέλευση Ευρωπαϊκών λουτροπόλεων (Η ΕΗΤΤΑ)

12 Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου κ. Παρούτογλου Νικόλαου και του Δημ. Συμβούλου κ. Χουρσόγλου Χρήστου στη Ρόδο, για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ από 6-11-2024 έως και 9-11-2024
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εκει στο 4ο Δημοτικό, κόψατε τα δένδρα...τώρα το συνειδητοποίησαμε όλοι!!!! Και αντε ωραία φύγαμε τελειώσαμε? Να φέρουμε κανάλια ή να τρέξουμε όλοι να βρούμε μια λύση? Πότε έγινε αυτό το έγκλημα και το περάσατε στη ζούλα? Η κοπή των δένδρων γίνεται με σχέδιο και αντικατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.